Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 9.1.2013 19:47  22975
Naprosto hladká kaše je děsná nuda, v kaši musí být kousky!
lucky 9.1.2013 19:39  22974
No takovej ten normální mixér, jak se do něj zastrčí ty dvě metličky. Nebo to se nazývá nějak jinak? :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.1.2013 19:30  22973
Tessien [22972]: ma mame kenwood se specialnim nastavcem... ale nejradsi delam jen stouchadlem, kousky do kase podle me patri :-)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.1.2013 19:07  22972
Lucky [22970]: kase z mixeru? To jsem jeste nevidel :)
IMO se da udelat i jen stouchadlem, kdyz se smiris s kouskama, pripadne stouchadlo + nejakej "metlovej" slehac/robot.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.1.2013 19:07  22971
Jo, tycovym mixerem jsem to taky jednou s kasi zkusila a vysledna hmota se mi pranic nelibila.
lucky 9.1.2013 18:36  22970
Tak jsem zjistila, že tyčovým mixérem se bramborová kaše udělat nedá. Mělo to zajímavou konzistenci, ale očividně to chce mixér, aby se ta kaše načechrala. Proto experimentuju výhradně sama, když u toho ostatní nejsou :D
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.1.2013 12:02  22969
kdyby zase nekdo shanel tipy na obcerstveni :-)
kokos kokos 7.1.2013 11:43  22968
No tak já pochopil už po tom prvním, nemusela si se hned s někým bouchat hlavami :-))
Já jen nevěděl, jestli to nebylo něco speciálního.
nula nula všetko je tak, ako má byť 7.1.2013 09:53  22967
kokosAha už mi trklo, chudé Mäso = libové.
nula nula všetko je tak, ako má byť 7.1.2013 09:50  22966
kokosNo robila som huspeninu z dvoch nožičiek a jedného zadného kolena a po úplnom rozvarení dávam do huspemimy len chudé mäso, tie tukové časti aj kože idú všetky preč.
kokos kokos 7.1.2013 09:44  22965
nula [22964]: Co je chudé maso? Jsem nějak dostal chuť.
nula nula všetko je tak, ako má byť 6.1.2013 21:51  22964
trojkrá¾ová zelená huspeninaU nás dnes bola večer huspenina, okrem chudého mäsa tam bol hrášok a vajcia na tvrdo.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 6.1.2013 21:41  22963
Ja jsem si dneska zaperlila, dala jsem zadelat testo na vanocky a az po vykynuti mi doslo, ze jsem tam nedala maslo. Tak dilema - mam to zkusit upict bez toho nebo ho tam dodatecne pridat? Nakonec jsem se rozhodla pro druhou moznost, takze testo putovalo spolu se zapomenutym maslem znovu do pekarny. Nastesti to vypada, ze to vyslo, hezky to vykynulo i napodruhe a uplest sly taky fajn, tak uvidime, az bude upeceno.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.1.2013 21:40  22960
Anka [22959]: kukurice jako kukurice :-)))

Vanda [22958]: prijedu na original :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.1.2013 21:36  22959
Když nemáte cornflakes, tak tam...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt