Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
aiwai Aiwai alea acta es 9.1.2013 20:33  22984
kmin na bramborach nesnasim
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.1.2013 20:29  22983
Kmin je dobro.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.1.2013 20:29  22982
Tigo [22981]: No fůůůj!
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.1.2013 20:24  22981
Kmin si do kase pridavam jeste extra, musi bejt, kminu neni nikdy dost.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.1.2013 20:23  22980
Lucky [22974]: S metlama je to slehac, mixer je s nozema.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.1.2013 20:18  22979
Nejlepší je šťouchaná kaše s na sádle opečenou cibulkou. Ale někdy mám naopak chuť na úplně hladkou.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 9.1.2013 20:17  22978
To bych nejed.
operator304 9.1.2013 20:08  22977
Ja mam rad, kdyz je v te kasi kmin od vareni tech brambor...
scalex Scalex 9.1.2013 19:58  22976
Kaše musí být dokonale hlaďounká... aby se do ní zamíchala cibulka - a to jsou pak ty kousky, co v kaši musí být. 8^)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 9.1.2013 19:47  22975
Naprosto hladká kaše je děsná nuda, v kaši musí být kousky!
lucky 9.1.2013 19:39  22974
No takovej ten normální mixér, jak se do něj zastrčí ty dvě metličky. Nebo to se nazývá nějak jinak? :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.1.2013 19:30  22973
Tessien [22972]: ma mame kenwood se specialnim nastavcem... ale nejradsi delam jen stouchadlem, kousky do kase podle me patri :-)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.1.2013 19:07  22972
Lucky [22970]: kase z mixeru? To jsem jeste nevidel :)
IMO se da udelat i jen stouchadlem, kdyz se smiris s kouskama, pripadne stouchadlo + nejakej "metlovej" slehac/robot.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.1.2013 19:07  22971
Jo, tycovym mixerem jsem to taky jednou s kasi zkusila a vysledna hmota se mi pranic nelibila.
lucky 9.1.2013 18:36  22970
Tak jsem zjistila, že tyčovým mixérem se bramborová kaše udělat nedá. Mělo to zajímavou konzistenci, ale očividně to chce mixér, aby se ta kaše načechrala. Proto experimentuju výhradně sama, když u toho ostatní nejsou :D

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt