Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 9.1.2013 22:44  22989
Miluju kmín (já jen, kdyby se počítaly hlasy ;o)
operator304 9.1.2013 22:42  22988
Tigo [22983]: Kmin je ultradobro
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 9.1.2013 22:19  22987
(všechno vidim, neboj)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 9.1.2013 22:12  22986
Říkali jste kmín? Zavolejte mrcose! Bude mít radost :)
aiwai Aiwai alea acta es 9.1.2013 20:35  22985
mam tycovy mixer od braunu s nastavcem na slehani slehacky.Brambory rozstoucham (poradne) a pak to jde i timhle.a dokonce tam jsou i kousky brambor:-)))
aiwai Aiwai alea acta es 9.1.2013 20:33  22984
kmin na bramborach nesnasim
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.1.2013 20:29  22983
Kmin je dobro.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.1.2013 20:29  22982
Tigo [22981]: No fůůůj!
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.1.2013 20:24  22981
Kmin si do kase pridavam jeste extra, musi bejt, kminu neni nikdy dost.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.1.2013 20:23  22980
Lucky [22974]: S metlama je to slehac, mixer je s nozema.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.1.2013 20:18  22979
Nejlepší je šťouchaná kaše s na sádle opečenou cibulkou. Ale někdy mám naopak chuť na úplně hladkou.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 9.1.2013 20:17  22978
To bych nejed.
operator304 9.1.2013 20:08  22977
Ja mam rad, kdyz je v te kasi kmin od vareni tech brambor...
scalex Scalex 9.1.2013 19:58  22976
Kaše musí být dokonale hlaďounká... aby se do ní zamíchala cibulka - a to jsou pak ty kousky, co v kaši musí být. 8^)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 9.1.2013 19:47  22975
Naprosto hladká kaše je děsná nuda, v kaši musí být kousky!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt