Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 25.1.2013 12:22  23033
V buřtguláši samozřejmě papričky být musí a pivem se nikdy nic nezkazilo. Jenom nepřehnat, aby to nebylo hořký od chmelu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.1.2013 09:13  23032
MrMar [23029]: Na buřtguláši je podstatná jedna jediná věc: Dobré buřty.

Já vylepšuji chili papričkou.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 25.1.2013 09:07  23031
Pendrek nesnáším, fenykl mi nevadí. Přitom mi taky připadá, že jsou si něčím podobné.
Když jsem kojila, pila jsem hodně fenyklového čaje (pak jsem ho teda dost dlouho nemohla ani cítit) a taky si dělávala zeleninové směsi s fenyklem. Dítku jsem nedávala ani jedno, přes mlíko docela fungovalo. (A taky kmín.)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 25.1.2013 08:50  23030
phanny [23028]: No, matka ho IMO kolikrat taky oceni :)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 25.1.2013 08:19  23029
Budu vařit buřtguláš asi pro 15 lidí. Základní recept znám, nemáte nějaké tipy na vylepšení?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.1.2013 08:17  23028
ot fenykl a prdíkyAno, všechny odborné knihy udávají, že čaj má pít matka. Všechny odborné matky ho dávají dětem, protože přes mlíko to nefunguje :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.1.2013 23:19 - Oblíbené kluby (19:56) 23027
anebo mateřský mlíko ;o)
shelle Shelle - Good Service 24.1.2013 22:32  23026
Caj a kapky.
ullicnik ullicnik 24.1.2013 21:43  23025
Sirin [23024]: a jak se jim podává? ve formě čaje?
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.1.2013 21:23 - Oblíbené kluby (19:56) 23024
ullicnikpoužívá se u malých dětí, když je bolí bříško z nadýmání.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 24.1.2013 21:16  23023
Jo, mate pravdu, pendrek je lekorice. Nicmene anyz a fenykl fakt chutnaji podobne - dokonce i wiki mi to dosvedcuje :)
nash nash poutník na cestě 24.1.2013 20:50  23022
Maggie [23006]: dík.. zkusím se s tím nějak popasovat.. :-)
ullicnik ullicnik 24.1.2013 20:42  23021
Ve fenyklu cejtim trochu kari, nebo neco takovýho.

kvitko: Jako že se po ňom dobře prdí, nebo se přestane prdět? :)
kokos kokos 24.1.2013 20:38  23020
Nevím jak chutná fenykl ale pendrek je lékořice.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.1.2013 20:24  23019
Lékořice je něco jinýho bych řekla taky. Fenykl je prostě fenykl. Dobrej na prdy:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt