Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nula nula všetko je tak, ako má byť 27.2.2013 20:48  23320
Ja nerobím ten súdok plný, robím tak 20 - 25 kg, ale z toho aj rozdávam po rodine.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.2.2013 20:47  23319
Taky nejsem na to zelí moc, obvykle nespotřebuju ani kupovanej pytlík.
aiwai Aiwai alea acta es 27.2.2013 20:33  23318
ja zase nemam takovou spotrebu zeli, takze sem dostala dve 5 litrove sklenice nam bohate stacily.
nula nula všetko je tak, ako má byť 27.2.2013 20:01  23317
A sranda, práve som ho varila na večeru so zemiakovými knedlíkmi plnenými údeným mäsom. :)
nula nula všetko je tak, ako má byť 27.2.2013 20:00  23316
Ja si nakladám kapustu sama do ve¾kého kameninového súdka, čo mám v garáži. Robím naše legendárne Stupavské zelé, ktoré je kvasené bez akýchko¾vek korenín len so so¾ou a je vynikajúce. babky zo Stupavy hovoria, že veď tie koreniny si môže každý pridať do hrnca až pri varení a každá ingrediencia navyše skracuje dobu trvanlivosti zelá, rýchlejšie sa kazí, keď je s rôznymi prísadami.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.2.2013 19:46  23315
no ja prave taky dostavam od nasich, je uzasne, ale doslo :-( a chtela jsem prave zuzitkovat i ty zbytky z hlavky zeli...
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 27.2.2013 19:33  23314
Já loni na podzim poprvé kysané zelí dělala doma/říkala jsem si, že s metrákem brambor, sádlem a zelím ten konec světa nějak přežiju o)))/ a je fakt výborné. A připadá mi zbytečné se s tím pihňat v malých sklenicích, jsou kameninové hrnce i menšího objemu.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.2.2013 19:23  23313
Bych ho šoupla do sklepa, tam ať si smrdí:-)
aiwai Aiwai alea acta es 27.2.2013 18:30  23312
dostavam nakladane zeli ve sklenici od tchyne a musim rict ze je to super.Priste to asi zkusim sama.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.2.2013 18:06  23311
Ale smrdí to šíleně. Sám to člověk cití jen když přjde domů, rychle si na to zvykne, ale návštěvám se to blbě vysvětluje :).
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.2.2013 08:26  23310
zblunceTen návod na zelí ve sklenici jsem na Cuketkovi četla, pod tím byla docela rozsáhlá diskuze, tam asi zjistíš o praxi víc:-)
shelle Shelle - Good Service 26.2.2013 22:03  23309
Ja davam gruyere.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 26.2.2013 20:12  23308
Dal jsem Krolewski. Jaky davas ty?
shelle Shelle - Good Service 26.2.2013 19:52  23307
Aspon zbyde vic pro tebe. Cos dal za syr?

Ja ji mam take desne rada. Delam tu podle Delie Smith.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 26.2.2013 19:47  23306
jsme dnes poprve delal cibulacku pekne s opecenou bagetkou a syrem a teda zaradila se mezi me oblibene. Manzelka bohuzel cibuli nemusi, takze to bude vzdy one man show :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt