Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.3.2013 09:43  23346
Strčila jsem v 8 ráno do trouby zavřený pekáč s kachnou. Na cca 5 hodin. Nijak jsem ji nepodlila. Fakt se mi nepřipálí k pekáči, jo? Bude mít toho tuku dost?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.3.2013 08:44  23345
Já osobně bych zrovna do tohoto receptu trochu té vody přidala...
scalex Scalex 9.3.2013 02:22  23344
No radši pro pořádek. Teď se vůbec nechci dotknout Sirin, ale jsou lidé, kteří jedou striktně podle receptů a pak je vykolejí, že do jídla jdou třeba vařená vejce, protože v surovinách není uvedená žádná voda, potřebná k jejich uvaření. 8^)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 8.3.2013 21:52  23343
Tak sůl a pepř patří do všeho, ne :)?
scalex Scalex 8.3.2013 21:18  23342
Sůl ještě.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 8.3.2013 21:10  23341
výpečkyCibule, Česnek, kmín, maso. Stačí.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 8.3.2013 17:17  23340
máte nějaký osvědčený recept na vepřové výpečky?
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 8.3.2013 15:59 - Oblíbené kluby (15:33) 23339
ad SushiBigDejvid [23337]:
připomínám se se svýma fotkama:
https://plus.google.com/photos/108667336434390548974/albums/5811074308127543297
ziggy 8.3.2013 15:10  23338
BigDejvid: hm, sushi, bych taky manžela mohla vyprovokovat k nějakýmu rolování ..
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 8.3.2013 15:05  23337
sushiTak mam nakoupenou tunu zasob na sushi a zitra odpoledne na to vlitnu. Tak mi drzte palce :-) chci udelat maki a california rolls. Pak hodim fotky.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.3.2013 08:29 - Oblíbené kluby (15:38) 23336
zajimavy blog o kvaseni...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 3.3.2013 13:46  23334
anonym [23333]: spam, neklikat - generujete mu tim nejaky referraly.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.3.2013 11:43 - Oblíbené kluby (15:38) 23332
Scalex [23331]: jo, to maslo jsem myslela taky...
scalex Scalex 3.3.2013 11:42  23331
Já tuřín vařím s bramborama, pak je rozmašíruju, vmíchám cibulku a máslo a mám z toho tuřínovo bramborové pyré. Kdybych dělal jen tuřínové, asi bych spíš v jednom pekáčku v troubě upekl pokrájený tuřín, cibuli a česnek - a pak opět rozmašíroval a možná vmíchal trochu zelených bylinek (mědvědí česnek asi), aby zelené kousky zlepšily vzhled.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.3.2013 11:33 - Oblíbené kluby (15:38) 23330
Tigo [23329]: budou k tomu jeste stouchane brambory a ryba :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt