Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 11.4.2013 22:14  23538
Byla tam vadná pojistka. A myslím, že kdyby důvodem výbuchu byla třeskutá blbost obsluhy/čemuž se nebráním, znám se o)))/, asi těžko by pojišťovna všechno zacálovala. I vymlácených šest oken.
Prý kdybych v tu chvíli stála přímo u sporáku, byla bych mrtvá.
Určitě jsou už teď hrnce na daleko vyšší úrovni než tehdy, ale já bych ho nechtěla ani za zlaté prase. A to vařím dost často.
aiwai Aiwai alea acta es 11.4.2013 21:31  23537
mam elektricky sporak.Vetsinou necham papinak rozjet a pak sporak vypnu.Kdyz delam koleno tak ho jeste deset minut necham zeslabeny.
operator304 11.4.2013 20:44  23536
ziggyTo bych taky rad vedel...
ziggy 11.4.2013 19:42  23535
chce to pod tim nedat plnej kotel, no :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 11.4.2013 19:04  23534
Tak já mám z papiňáku taky respekt, proto jsem si ho ještě nepořídila, ale už bych chtěla zařadit víc do jídelníčku hovězí, ale stát hodiny u plotny nechci zas:-)
ziggy 11.4.2013 18:04  23533
operator304: a proč to fouklo? :-)
operator304 11.4.2013 17:44  23532
Me bouchl i bez treskute blbosti. Proste to na jedne strane trochu fouklo a tlak udelal zbytek.
triss triss 11.4.2013 17:43  23531
já historek o bouchlém papiňáku slyšela několik, co jsem vyrozuměla, obvykle za tím byla nějaká třeskutá blbost obsluhy
ziggy 11.4.2013 13:04  23530
no, k tomu se nedá dodat než jen - dobře mu tak :-)
aiwai Aiwai alea acta es 11.4.2013 12:47  23529
jo taky sem slisela a bouchlem papinaku.Tatinek jedne zname ho opravil. Zatoulala se jim ta pistala co vypousti paru a tak ji nahradil hrebikem:-)
ziggy 11.4.2013 12:41  23528
tilka: a jak se to přihodilo? nechala jsi plamen na plno, nebo čim to? už jsem párkrát historku o bouchlým papináku slyšela (ano, taky z něj mám respekt), ale nikdy jsem neslyšela čim se to stalo..
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 11.4.2013 12:30  23527
kvitkoAsi před 30 lety jsem při vaření papiňákem zdemolovala kuchyň. Od zranění mě zachrátila - ale fakt - soustavná buzerace v branné výchově, kdy jsem po vybuchu intuitivně šla k zemi a chránila si hlavu. Od té doby mám z papiňáku takové trauma, že bych v něm nikdy nevařila a už vůbec si ho nekoupila.
triss triss 9.4.2013 07:35  23526
zblunce [23524]: klačské a jakačistánské karí a dobré to bylo
aiwai Aiwai alea acta es 8.4.2013 20:35  23525
jo o jednom receptu sem dlouho uvazovala:-) ale nemam doma sampusky
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.4.2013 20:30  23524
nezkousel jste nekdo neco z Kucharky Starenky Oggove?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt