Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.4.2013 14:14  23545
tak nudle vařím zvlášť:-) když já bych radši šla ven s prckem než hlídat sporák prostě a večer nemám na vaření ani pomyšlení:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.4.2013 14:08  23544
ankaJa casto mixuju s kokosovym mlekem...

Mam chut na thajskou kureci polevku...
triss triss 12.4.2013 13:37  23543
tilka [23538]: taky proto jsem psala "obvykle", tj. vaření nudlové (!!!) polévky, přičemž nudle ucpaly ventil, třeba (stalo se u sousedů)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.4.2013 11:48  23542
valkil [23540]: Tak...
aiwai Aiwai alea acta es 12.4.2013 11:42  23541
zelene curry sem mela a pridavala sem ho jako koreni do dusene zeleniny
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 12.4.2013 11:28  23540
kvitkoHovězí děláme z mas nejčastěji, papiňák nemáme a ani tak nestojím hodiny u plotny. Strčím to na ni a ono si to tam probublává samo ;)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.4.2013 10:52  23539
Tak jsem koupila skleničku se zeleným curry. A teď mi řekněte, co s tím :) Sklenička je doma, nepřečetla jsem si ji a jestli budu potřebovat nějaké další přísady krom masa, musím je koupit cestou domů...
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 11.4.2013 22:14  23538
Byla tam vadná pojistka. A myslím, že kdyby důvodem výbuchu byla třeskutá blbost obsluhy/čemuž se nebráním, znám se o)))/, asi těžko by pojišťovna všechno zacálovala. I vymlácených šest oken.
Prý kdybych v tu chvíli stála přímo u sporáku, byla bych mrtvá.
Určitě jsou už teď hrnce na daleko vyšší úrovni než tehdy, ale já bych ho nechtěla ani za zlaté prase. A to vařím dost často.
aiwai Aiwai alea acta es 11.4.2013 21:31  23537
mam elektricky sporak.Vetsinou necham papinak rozjet a pak sporak vypnu.Kdyz delam koleno tak ho jeste deset minut necham zeslabeny.
operator304 11.4.2013 20:44  23536
ziggyTo bych taky rad vedel...
ziggy 11.4.2013 19:42  23535
chce to pod tim nedat plnej kotel, no :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 11.4.2013 19:04  23534
Tak já mám z papiňáku taky respekt, proto jsem si ho ještě nepořídila, ale už bych chtěla zařadit víc do jídelníčku hovězí, ale stát hodiny u plotny nechci zas:-)
ziggy 11.4.2013 18:04  23533
operator304: a proč to fouklo? :-)
operator304 11.4.2013 17:44  23532
Me bouchl i bez treskute blbosti. Proste to na jedne strane trochu fouklo a tlak udelal zbytek.
triss triss 11.4.2013 17:43  23531
já historek o bouchlém papiňáku slyšela několik, co jsem vyrozuměla, obvykle za tím byla nějaká třeskutá blbost obsluhy

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt