Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 16.4.2013 18:17  23610
no právě že mě překvapilo, že když jsem ho ted dala nakonec, tak těsto nakynulo při pečení víc než obvykle. možná je to náhoda, nevim. vyzkoušim to na ověřených receptech ..
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 16.4.2013 18:16  23609
Anka [23608]: Ja to nechapu ani tak jakoze kvuli hrudkam, ale kvuli tomu, ze testo pak nekyne rovnomerne.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.4.2013 18:16  23608
Tigo [23606]: Ano, to asi jo, ale mám pocit, že ten u někoho až panický strach z toho, že tam budou hrudky z prášku do pečiva, je trochu zbytečný. Nikdy jsme se s tím doma moc neprděli a nepamatuju, že by byl nějaký problém. Prostě nasypat, zamíchat.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.4.2013 18:14  23607
ziggy [23605]: Mně zase maminka naučila, že prdopeč až jako úplně poslední, těsně před litím na pekáč. Jiní zase říkají, že naopak hned s moukou (a také to mají od maminek). Tak bych si s tím prostě moc hlavu nelámala a dávala ho tam, jak se ti chce.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 16.4.2013 18:13  23606
ziggy [23605]: Taky do mouky, vsude jsem se docetla, ze tak se nejlip rozmicha.
ziggy 16.4.2013 18:07  23605
chci se zeptat - kdy přidáváte do těsta kypřící prášek? na začátku do mouky, nebo až ke konci do hotového těsta?
ptám se, protože jsem ted dělala podle receptu koláč, kde píšou, že se to má přidat až na konci do hotového a musim říct, že koláč vykynul nad mé očekávání.. já vždycky dávám do mouky, jak mě to naučila mamka
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.4.2013 18:05  23604
klupi [23603]: Jů
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 16.4.2013 17:23  23603
Dnes
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 16.4.2013 17:14  23602
Anka [23595]: Hehe - tak tu mísu Velký kuchtík jsem koupila fakt za pusu :) Tady vyjde na 710,- Kč - to bych si radši nechala ruku upadnout :) Takovou hodnotu to rozhodně nemá.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 16.4.2013 15:12  23601
Mne tyhleti tupperwaraci prijdou jako prodejci od Herbalife nebo Amway a to me dost odrazuje. A co jsem mela moznost vyzkouset, zas takovy rozdil oproti (ne nejlevnejsim suntum) jinym plastovym nesmyslum to neni. Mame doma nejake obyc z Tesca nebo odkud uz spoustu let a v pohode.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 16.4.2013 15:07  23600
Já toho od nich mnoho nemám, ale jejich krabice na jídlo a krabka na led jsou fantastický - já jsem na věci dost neopatrná, takže co chvíli něco zdemoluju, ale nic od nich se mi dosud zničit nepodařilo. Ty ceny jsou příšerný, ale v zásadě je to to jediný, co mi brání si od nich pořídit víc věcí - mít prachy, neváhám.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.4.2013 13:15  23599
Já se s tím právě nikdy nesetkala, nikdo mi to nenabízel, nikdo mi o tom nevyprávěl, jen právě v tom jednom případě a ta holka říkala, jaký je to hit. Tak mě to zajímalo.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 16.4.2013 13:14  23598
AnkaV agresivitě prodejce :).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.4.2013 13:13  23597
A tak já si celkem umím vybrat krabičky, mě spíš zajímalo, v čem tkví tento zázrak :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 16.4.2013 13:12  23596
Dobrý krabičky na potraviny mají v Makru.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt