Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.5.2013 07:39  23644
zblunce: Pěstírna chřestu je v Hostíně u Vojkovic

phanny: fenykl se nakrájí na malý kousky, do bůčku se udělají incize, fenykl se tam nacpe a pak se pomalu peče. Doporučují přepůlit dvě cibule, položit plochou dolů a maso na ty půlky položit. Zbytek fenyklu taky upéct a podávat s masem.
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 29.4.2013 15:54 - Oblíbené kluby (21:57) 23643
tohle mě hodně zaujalo:Medový salát s variací cibulek a dýňovým olejem — Kluci v akci — Česká televize
ingredience již zakoupeny takže buď ve středu nebo na víkend bude mňamka!
:-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 29.4.2013 15:39  23642
No co, zelená jako zelená ;) (no, nasere to - zvlášť, když někoho takhle vytáhneš s sebou)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2013 13:17 - Klub Krabice živých (21:29) 23641
V Praze na Jugoslávských partyzánů byla asijská restaurace (něco mezi bistrem a restaurací) Golden Lotus. Krom jiného dělali i vietnamskou kuchyni. Před pár měsíci jsem si tam dala pho bo. Měla jsem srovnání s dobrým pho bo v SAPA (doporučeno přímo místními Vietnamci jako nejlepší pho v sapě). V Golden Lotus mi to nepřišlo výrazně horší. Mám to u práce a znovu jsem před pár dny dostala chuť. Bohužel zrovna byla rekonstrukce. Dnes konečně otevřeno. Tak jsem nalákala i kolegu. No to byl průser. Evidentně se změnil provozovatel. Pho má být silné, plné vůní, čerstvých bylinek (hlavně koriandru), má k němu být podáván citrón, chili paprička... Měli jsme mdlý vývar, bez klíčků, z bylinek tam byla akorát nějaká pažitka, citron a chili žádné. Ale co mě fakt rozesmálo: Místo hrsti čerstvých bylinek v tom plavalo půl hlávky nakrouhaného ledového salátu.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2013 13:01  23640
VinylPři hledání co s čerstvým fenyklem si zde zmínil pečené vepřové, můžeš dodat recept? Díky.

Dneska měli v Lidlu nádherný fenykl...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 26.4.2013 10:13  23639
Sirin [23637]: kdyby se z te tve vety odstranilo "vlevo", tak by to porad byla naprosto relevantni otazka :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.4.2013 09:31  23638
Sirin [23637]: Ty kytky budou namalovany na taliri :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 26.4.2013 09:20  23637
phannyto vlevo na tom talíři je k jídlu, nebo to je dekorace?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 25.4.2013 21:49  23636
http://www.lopuch.cz/archivklubu.php?klub=co_prave_jite_&to=11949&author=keosan

Nech sa páči!
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 25.4.2013 21:40  23635
phanny [23633]: mno, tenhle má aspoň nějakou rozlišitelnou barvu a strukturu
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 25.4.2013 21:39  23634
Náhodou, někdy je mi trošku smutno ;)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.4.2013 21:38  23633
a co třeba brokolicovej?

shelle Shelle - Good Service 25.4.2013 19:17  23632
DonutsNeboj, ona sem nejaka hodna duse hodi nejaky privarok.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 25.4.2013 19:02  23631
šťastný Donuts ;o)

donuts Donuts Support your right to arm bears - The Stinky Donuts 25.4.2013 18:51  23630
Royal: urazit se nemuzu jelikoz to nechapu. :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt