Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.5.2013 05:42  23709
U nás mají, asi tady lidi po chřestu neprahnou nebo dobrá dodávka:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 16.5.2013 22:51 - Oblíbené kluby (08:38) 23708
Jak v kterem :-(
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 16.5.2013 22:13  23707
BDViděl jsem v Lidlu, ale nějak nebyl čas vařit.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 16.5.2013 14:01  23706
Nemaji ho ted v nejakym supermarketu? Po trzich se mi nechce dneska litat.
ziggy 16.5.2013 10:19  23705
nechte ho už být, nechce, tak nechce, ne? :-)

já třeba taky věřim, že brokolice jde upravit tak aby byla chutná, ale nikdy ji prostě vyhledávat nebudu :-)
jannovak jannovak Aldebaraňané necestují v raketách, - nýbrž naopak, rakety v nich... 16.5.2013 09:18  23704
ScalexZkus si koupit dobry bily chrest, oloupej ho a jednu tycku ochutnej syrovou. Mela by byt snadno zlomitelna, svezi a stavnata. Jestli ti tohle nebude chutnat, tak ti nebude chutnat asi v zadne uprave...
(omlouvam se za absenci diakritiky)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 14.5.2013 22:57  23703
Scalex [23700]: Myslíš, že vepřová kýta se stane poživatelnou až tehdy, když ji nakrájíš na plátky, obalíš strouhankou, vajíčkem a osmažíš na sádle?
Ale OK, jestli ti nechutná chřest, tak ho nejez.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.5.2013 09:06  23702
Je fakt, že v restauraci jsem ho nikdy nejedla.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.5.2013 08:58  23701
ScalexKup si na trhu čerstvý bílý chřest, dobře ho oškrábej a udělaj ho na olivovém oleji jak jsem napsal v 23663 a dej vědět. Maximálně s holandskou omáčkou. A předsudky nech stranou.
scalex Scalex 13.5.2013 08:51  23700
Nevím, jestli jsem desetkrát, nebo kolikrát, narazil v restauracích na bandu diletantů, kteří neumějí udělat dobrý chřest, ale prostě nikdy jsem neměl na talíři něco, po čem bych si řekl mňam. Statisticky vzato by alespoň jeden případ takový být mohl. Nebyl. Mohl bych se samozřejmě pokusit udělat ho doma, ale schází mi to srovnání. Ale věřím Royalovi, že když se chřest obalí plátkem dobrého sýra a plátkem dobré šunky, tak ten sýr se šunkou přetlučou tu nijakou tyčku uvnitř. 8^)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.5.2013 08:33  23699
Nikdy bych si nemyslel, že Scalex neví, co je dobré :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.5.2013 08:13  23698
Chřest v akci v Lidlu, od Nuly ze Slovenska:-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 12.5.2013 23:36  23697
Scalex [23690]: Chřest je dobrota. Uvařený v páře 12 minut, obalený plátkem sýra a plátkem šunky a zapečený tak deset minutek je skvělý.
Příště nežužlej mrtvolám sople a zkus raději chřest.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 12.5.2013 20:58  23696
nula [23695]: "ten nos si navyše nikdy nechutnal" - no, jen jestli :)
nula nula všetko je tak, ako má byť 12.5.2013 20:45  23695
ScalexKecáš, všetko, čo baštíš, chutí svojím spôsobom zemřele a ten nos si navyše nikdy nechutnal! :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt