Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.5.2013 16:28  23747
ziggy [23746]: zrovna vcera jsem delala tenhle prvni a vyborny :-)
a jojo, oloupat... nekdo to i vari, ja to neudelala a nevadilo
ziggy 25.5.2013 12:52  23746
Mám rebarboru, ale nikdy jsem s ní nepracovala .. to se loupe jako chřest, žejo?
a nějaký osvědčený recept na rebarborový koláč (nebo cokoliv jiného) byste někdo neměl? ted mi jeden poslala tchýně, ale figurují v tom dvě majolky (ble), tak jsem to zavrhla ..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.5.2013 11:33  23745
zblunce [23744]: Občas k ní koukám, něco jsem i použila, ale ta kuchařka se mi prostě nezdá :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.5.2013 10:10  23744
Anka [23733]: ale recepty ma dobre, ne? (zvlaste, kdyz jsem na tyhle stranky prisla diky tobe :-))) )
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.5.2013 10:43  23743
zblunce [23742]: Jo :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.5.2013 10:34  23742
Anka [23737]: sis jich u nas uzila malo? :-)
ullicnik ullicnik 24.5.2013 07:54  23741
ty jsou dobrý
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.5.2013 20:38  23740
a co teprv okurky s kefírem:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.5.2013 19:25  23739
Shelle [23738]: Jenže ono to nebylo moc dobrý.
shelle Shelle - Good Service 23.5.2013 19:09  23738
Tak tomu rikek okurky na smetane :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.5.2013 18:29  23737
Udělat si tzatziki z obyčejné zakysané smetany je takové to klasické dostání za vyučenou.
cent 23.5.2013 17:57  23736
Vanda [23730]: Moc pěkné. Já jsem teď taky dopekl, ale nenaběhly.
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 22.5.2013 06:51 - Oblíbené kluby (11:16) 23735
tohle vize mě tedy děsí ! :-(Budoucnost masa? Ze zkumavky. | Česká pozice
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 20.5.2013 20:43  23734
tak jsem o víkendu ochutnala chmelové výhonky...jemné,chutnají jako chřest :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.5.2013 10:41  23733
zblunce [23732]: Koukala jsem na ten recept na kulajdu, který je tam v ukázkách. Já u receptů nemám ráda, když jsou kolem nich zbytečné řeči, protože pak to čtu furt do kola, aby mi někde neuteklo něco ohledně skutečného vaření. Já raději bodový seznam surovin a stručný (přesto precizní) postup.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt