Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 31.5.2013 19:24  23780
scalexKatalogy Wilton, cake boss na Discovery Channel :-)
scalex Scalex 31.5.2013 19:22  23779
Zeptám se i tady - nevíte o nějakých dobrých cukrářských kurzech (nejlépe Praha nebo Střední Čechy), zaměřených na dortové dekorace a zdobící techniky?
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 30.5.2013 19:08  23778
už jsem to teď viděla v upoutávce, dík
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 30.5.2013 18:55  23777
Potvurka [23776]: sorry, dnes ve 21.30 je další díl
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 30.5.2013 18:52  23776
promiň Vando ale já z toho nepoznám kdy o dávaj příště, asi jsem debil :-(
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 30.5.2013 18:50  23775
*archiv (zase si ten dvoreček na noťasu dělá, co chce) :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 30.5.2013 18:49  23774
TV Prima, arch
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 30.5.2013 18:18  23773
Kdyby někdo nevěděl, jak velmi jednoduše upéct kachnu (třeba stehna), tak osolit, zlehka opepřit, otymiánovat a zasypat cibulí (mnoho-li, nebát se) a jabkama (přiměřeně). Já dal na celou kačenu (rozčtvrcenou) 3 menší jabka a asi kilo cibule, nebo kolik. Podlévat netřeba, cibule a jabka pustí vody až až.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 30.5.2013 17:59  23772
a kde to dávaj? Kdy?
scalex Scalex 30.5.2013 15:57  23771
Je to dobrý pořad. Primárně o technice, ne o receptech. Což je dobře, protože receptů jsou všude kvanta, ale člověku nejčastěji schází ta technika.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 30.5.2013 14:16  23770
Mně se pořad líbil, dívala jsem se na internetu. O vejcích jsem toho sice tak 80% věděla, ale neuškodí si věci zopakovat a věřím, že časem přijde víc chytrých vychytávek nebo praktických rad. Netrpělivě čekám na další díl.
ziggy 30.5.2013 12:48  23769
podle popisu (i v programu) to vypadá jako edukativní pořad, který se v týhle zemi měl vysílat už někdy před dvaceti lety :)
aiwai Aiwai alea acta es 30.5.2013 11:57  23768
dneska maji byt tematem polevky.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 30.5.2013 11:28  23767
já tam zachytila, jak vysvětluje, jak poznáš čerstvé vejce, k čemu je čerstvé a k čemu starší vejce. Pak je tam učil dělat ztracené vejce, že nesmíš solit vodu, protože jinak by se vařila moc prudce. Přišlo mi, že tam říká věci, které jsou užitečné vědět, nebo jsou aspoň zajímavé.
shelle Shelle - Good Service 30.5.2013 10:16  23766
O cem to je?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt