Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.6.2013 09:31  23799
ziggy [23798]: No já teda na Apetitu koukla na dva a všude byla hladká mouka a v poměru k bramborám jí bylo méně.

http://www.apetitonline.cz/recepty/413-prave-italske-bramborove-gnocchi.html

ziggy 3.6.2013 09:22  23798
Anka: no zrovna koukám, je identickej s tim cos tu psala ty :-))) to vzdávám, zkusim tohle a uvidíme .. :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.6.2013 09:13  23797
ziggy [23796]: Tak se koukni na nějaký recept na Apetitu na gnocchi a udělej si ty, ne? :)
ziggy 3.6.2013 09:12  23796
hmmm
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.6.2013 09:12  23795
ziggy [23794]: Tak můžeš, ale podle mě to nebude ono. Tohle jsou spíš takové bramborové šišky.
ziggy 3.6.2013 09:11  23794
ale využít se daj stejně, ne?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.6.2013 08:55  23793
ziggy [23792]: Ale pozor, nejsou to italské gnocchi, tohle je spíš jiný tvar bramborových knedlíků!
ziggy 3.6.2013 08:47  23792
divný, nevim s čim se mi to pletlo .. každopádně noky zkusim, ty kupovaný už nás štvou, dík :)
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 3.6.2013 08:18  23791
nevíte prosím vás někdo,jak se dělá zmrzlina se želatinou,co vydrží dlouho venku z mrazáku bez toho,aby se roztekla?
ullicnik ullicnik 3.6.2013 08:11  23790
Shelle [23789]: Ale to je zapečená hora našlehanýho sněhu, ne?
shelle Shelle - Good Service 2.6.2013 20:52  23789
To asi Salcbursky nok jedine.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.6.2013 20:34  23788
Vanda [23787]: :)

Také mě nenapadají žádné noky z trouby. Možná zapékání té italské verze.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 2.6.2013 20:30  23787
Noky se vaří ve vodě - jsou oslizlé po celém svém obvodě - viz Pelíšky. A možná sis to s těma Pelíškama spojila - tam hrála trouba důležitou roli :)
ziggy 2.6.2013 17:51  23786
já měla za to, že se noky nějak dělají v troubě? nebo to si pletu s něčím recepty?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.6.2013 10:03  23785
Anka [23784]: Já to udělala z dvojnásobné dávky (protože jsem debil a uvařila jsem kilo brambor) a vyšlo to na cca 55 ks. K obědu jsme ve dvou snědli 8 ks, takže to máme ještě na dlouho :) Ale koupila jsem povidla, mák máme a Wronski si pochutná. Zbytek dám zamrazit.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt