Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 10.6.2013 08:43  23815
Anka [23814]: doufám, že aspoň s Eidamem :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.6.2013 08:37  23814
Svět se zbláznil, jedna z našich obědových restaurací dnes nabízí:
Boloňské špagety „Lasagne“ se sýrem
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 4.6.2013 21:28  23813
baaarihledej semifreddo nebo bavaroise
ziggy 4.6.2013 10:42  23812
baaari: neni to třeba tohle? http://cooks.ndtv.com/recipe/show/vanilla-ice-cream-with-gelatine-99164
první recept co na mě vyplivl google, okoukni to
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 4.6.2013 07:22  23811
díkyjo,z Lidlu jsem taky jedla jednou výbornou zmrzku
tu se želatinou,co jsem ochutnala,byla dělaná doma...jedla jsem to na jedné akci,dělala to nějaká Američanka,zmrzlina se prý smíchá s hotovou želatinou,ale neměla jsem víc času to s ní probrat podrobněji,tak jsem myslela,jestli o tom někdo neslyšel,nebo to nezná....není mi jasné,jak to udělat,že to v podstatě nebylo poznat,že tam je...
bylo to super,nádoba se zmrzlinou stála pořád na stole a přestože tam bylo dost teplo (hodně lidí) ona netála a netála ...přišlo mi to jako dobrá vychytávka,já to zkoušela rozmixovat,ale stejně tam zůstaly moc velké cucíky želatiny :-(
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 4.6.2013 07:06  23808
Jo, to je ona.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.6.2013 22:28  23807
phannybourbon vanilka? Ta je fakt dobrá!
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.6.2013 21:49  23806
phanny [23805]: to je ta Noblisssima? super, mam potvrzeno, ze patr k tem lepsim :-)))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.6.2013 21:47  23805
Ani já nedělám zmrzlinu, která se neroztéká. To umí asi jen Algida s pomocí rostliných šlehaček...

Btw: manželka přinesla z Lidlu vanilkovou zmrzlinu, obsahující 45 obj. % smetany. Modrá vanička - je teda dost dobrá. Jen chce nechat dost orazit, při -18 jde sotva nandavat. Ideálně nechat aspoň 15 Minut mimo mrazák.
shelle Shelle - Good Service 3.6.2013 20:57  23804
Ja ne. Ale zeptej se phannyho.
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 3.6.2013 19:53  23803
takže nevíte :-(....(23791)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 3.6.2013 13:48  23802
koukala jsem chvíli na CT1 na Vše o vaření a ta holka, co to uvádí, je mi strašně nesympatická.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.6.2013 09:54  23801
Já píšu hrubou a oni hladkou mouku.
ziggy 3.6.2013 09:46  23800
aha, tak poměry jsem vyloženě nezkoumala, jen ingredience a postup
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.6.2013 09:31  23799
ziggy [23798]: No já teda na Apetitu koukla na dva a všude byla hladká mouka a v poměru k bramborám jí bylo méně.

http://www.apetitonline.cz/recepty/413-prave-italske-bramborove-gnocchi.html


[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt