Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.6.2013 12:01 - Oblíbené kluby (11:12) 23916
bych taky nekdy mohla udelat... ale mam pocit, ze posledni dobou porad jenom neco dusim s vinem :-)))
cibule sazecka je dobry tip, jen kdo se s tim ma loupat :-))) a hlavne neni k dostani porad :-(
thegen TheGen Čtou to degen... ale co - Peachoviny? 22.6.2013 11:45  23915
Postup stejný - tedy taky červené víno, jen dávám místo rozmarýnu oregano.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.6.2013 10:52  23914
Stifado - recept. Nám chutná. Dělám ho s tím červeným vínem, které tam je psané jako možná variace.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.6.2013 10:03  23913
Jehněčí stifado už pobublává!
triss triss 19.6.2013 20:55  23912
zblunce [23896]: do šroubovací zavařovačky, žádné pachové průniky jsem za mnoho a mnoho let nezaznamenala
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 19.6.2013 20:29  23911
(Ještě že tam nejsem.)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.6.2013 20:11  23910
Vařím Vaňkovu krémovou česnečku a jsem na to zvědavá. Nedávno jsem krémovou česnečku poprvé ochutnala při obědě v hospodě a byla výborná.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 19.6.2013 12:24  23909
MrMar [23908]: Diky.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 19.6.2013 11:04  23908
TigoTohle jsou dobré lívance, hlavně se fakt nelepí, žádný matlání s olejem a není třeba lívanečník...

http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/sorted-americke-livance
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.6.2013 15:52  23907
bylinky nemá cenu do tvořítek rvát, je s tím děsný sraní. Jak píše Kvítko, nejlépe je oschlé a nasekané hodit do pytlíku a z něj třeba ještě vysát vzduch, aby u nich bylo co nejméně vlhkosti. Zůstsnou sypké a není problém s nima pracovat.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 18.6.2013 15:29  23906
nula [23904]: Hmm, s jablickama, to zni dobre, diky.
aiwai Aiwai alea acta es 18.6.2013 13:31  23905
obalit ve skoricovem cukru:-)
nula nula všetko je tak, ako má byť 18.6.2013 13:15  23904
TigoNaši majú radi jablkové lievance

2 vajcia
4 PL kryštálového cukru
1 škoricový cukor
4 PL polohrubej múky
1 kyslá smotana
1 KL prášku do pečiva
3 strúhané jablká
občas do nich pridám ovsené vločky a ak sa mi zdá cesto husté, riedim ešte trochou mlieka.
práškový cukor na posypanie
olej na smaženie
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.6.2013 13:13  23903
Kopr mrazím v pohodě, nejlíp když není mokrej, takže moc nemejt nebo nechat oschnout:-) Nasekám, hodím do pytlíku nebo krabičky a hotovo. Zůstane krásně sypkej.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 18.6.2013 12:40  23902
Kouknout se ruzne muzu taky, spis me zajimalo neco vyzkouseneho mistnimi.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt