Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 18.8.2013 16:40  24150
Kvitko: rozblemcaná,jako vsechny bylinky po rozmrazeni :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.8.2013 13:28  24149
To je samozřejmě taky možnost, ale spíš mě zajímalo, jaká by byla mražená:-)
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 18.8.2013 12:01  24148
Kvitkoa proč to neusušíš?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.8.2013 07:15  24147
Zkoušeli jste někdo mrazit čertvou majoránku? Mám tu svazek, kterej celej nevyužiju.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 18.8.2013 00:32  24146
Tigo [24136]: Hotová jídla v podstatě mrazit jdou. Omáčky, ba i maso jsou v pohodě, přílohy raději uvařit čerstvé, neb ty mražené jsou vážně hnus. Ano, i těstoviny. Pokud bys měla nějaký další konkrétní dotaz, zkusím na něj nalézt odpověď.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 18.8.2013 00:25  24145
triss [24134]: Mno... Měl jsem obyčejnou elektriku - plotýnky a nějak jsem s tím žil. Opruz nastal až s příchodem sklokeramické desky v jakési pojebané energetické třídě A+. Ten KRETÉN, který vymyslel "úsporu" energie omezením výkonu topného spotřebiče, by se měl tři sta let vařit při 60°C.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 17.8.2013 21:42  24144
takze se v receptu pise dva rapiky celeru? nebo dva rapiky rapikateho celeru? :-)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 17.8.2013 21:18  24143
!
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 17.8.2013 21:13  24142
Řapíky?
triss triss 17.8.2013 19:16  24141
zblunce [24140]: stonky
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 17.8.2013 19:13  24140
co ma rapikaty celer? to nejsou asi nozicky...
aiwai Aiwai alea acta es 17.8.2013 10:51  24139
uz sem to zkousela, byly fakt nejedle
scalex Scalex 17.8.2013 10:02  24138
Viz Anka. Těstoviny jsou uvařené za 8-10 minut, na tom moc času neušetříš. Rozmrazené těstoviny ztratí svoji strukturu, už to není tak dobré jako čerstvé. Z příloh mrazím jenom knedlíky.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.8.2013 09:51  24137
Tigo [24136]: Řekla bych, že uvaření těstovin (samotných) zabere zhruba tolik času jako jejich rozmražení. A na tu původní kvalitu se nikdy nedostaneš. Zamrazila bych omáčky a k nim vařila čerstvé těstoviny. Čerstvá boloňská je čerstvá boloňská, ale ani zamražená mě neurazila a po příchodu z práce se občas docela hodí.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 17.8.2013 09:39  24136
Dotaz - mrazeniChtela bych si navarit do zasoby, kdyz mam chvili casu, tak jsem premyslela, jestli muzu zmrazit uvarene testoviny. Internety pravi, ze je to po rozmrazeni bez problemu jedle, ale taky to, ze je to po rozmrazeni hnus. Mate nekdo osobni zkusenost?
Ryzi uz jsem myslim mrazila, ta by mela pak snad byt bez problemu. Jeste vim, ze se nedoporucuje mrazit uvarene brambory, protoze se pak rozblemcaji.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt