Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 22.9.2013 14:05  24307
*prvnich buchtach
shelle Shelle - Good Service 22.9.2013 14:05  24306
Hmmm, tak po mem prvnim pokisu by mun prispevek spis byl jako po prvnich. Uchrach ci knedlikach - desny, co kus to original, patlalo se to a uz to nikdy delat nebudu :)

S cim byly?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 22.9.2013 13:01  24305
haluškyTak teda musím sám před sebou smeknout, protože halušky byly fantastický! Souměrný a mňamózní!
shelle Shelle - Good Service 21.9.2013 20:01  24304
Ja bych ho delala na pare, jako vsechno, co posledni dobou delam :)
pavlajs pavlajs 21.9.2013 19:53  24303
AnkaJá do rybího salátu rybí maso vařím, ale patent na to nemám ;-)
shelle Shelle - Good Service 21.9.2013 13:02  24302
By me zajimalo, kolikrat musi clovek delat halusky, aby tompak odsypalo a vypadaly pekne. Tohle me od toho dost odrazuje. Moje neschopnost.

Jinakna banany k masu jsem lne zapomnela, tak snad priste.

Anko, ten salat zni skvele, tobych snad i vyzkousela. Hlavne aby v tom nebyly kosti :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.9.2013 12:10  24301
Teda ono je to v rámci "farmářských" trhů (tady jsou ty uvozovky dost na místě). Trhy končí myslím v říjnu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.9.2013 12:09  24300
Každý
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.9.2013 12:05  24299
Anka [24298]: ale to asi jen tenhle tyden - nebo kazdy?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.9.2013 12:05  24298
zblunce [24297]: Út-pá na Nám. Republiky.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.9.2013 11:53  24297
Anka [24295]: kde jezdi pojizdna prodejna????
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 21.9.2013 11:07  24296
Zítra se chystám na domácí halušky, držte mi palce.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.9.2013 11:03  24295
DotazVčera jsem si v pojízdné prodejně slavné třeboňské restaurace Šupina a šupinka koupila candátí salát. Moc mi chutnal a dle složení není problém udělat ho doma (candát, vajíčka, kopr, řeřicha, cibule, citrón, majonéza, sůl, pepř; nebyl to takový ten majonézový blemcák jako klasický rybí salát). Nemáte nějdo tušení, jak se taková ryba do salátu upravuje? Syrová se tam přece nedává.
shelle Shelle - Good Service 20.9.2013 19:52  24294
Ja ani nemam co :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.9.2013 19:33  24293
Právě, já si také netroufám nic doporučit.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt