Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2013 15:34 - Oblíbené kluby (13:15) 24413
Scalex [24412]: a kolik tam potom davas toho cukru?
scalex Scalex 3.10.2013 15:16  24412
rychlonoh [24409]: Dělám jednodušeji: http://www.brydova.cz/recepty/domaci-pekarna/27-rohliky - akorát nepoužívám ten med a sladím cukrem. Mám od včelaře med, který je dost aromatický a to medovo-voskové aroma mě ve slaných rohlících ruší.
ziggy 3.10.2013 13:48  24411
Shelle: nakonec stačilo procedit skrz jemný cedník a už je to přesný. asi vodnatý rajčata, nebo nechápu :)
shelle Shelle - Good Service 3.10.2013 08:54  24410
ZiggyTak pomohlo vyzdimani?
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 3.10.2013 08:27  24409
http://bracan.com/pekarna/rohliky/

prave jsem zadelal testo.. jsem zvedavy..
ziggy 3.10.2013 08:22  24408
vinyl: dobrej napad,kdyz nezabere ten cednik tak to asi zkusim :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.10.2013 08:17  24407
ziggytak to zabal do hadru a vyždímej :-)
ziggy 3.10.2013 08:11  24406
shelle,vinyl: to jsem prave vsechno udelala jako vzdycky delavam,nechapu.zkusim to jeste prohnat jemnym cednikem..
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.10.2013 07:52  24405
asi tak, pak není nikdy moc tekutá.
shelle Shelle - Good Service 2.10.2013 22:04  24404
Oloupalas slupky, dala pryc duzninu a pouzila jen to maso nebo jak to rict?
ziggy 2.10.2013 20:24  24403
udělala jsem salsu z rajčat .. a je nějaká moc tekutá na můj vkus. nenapadá vás prosím někoho, jak to zahustit? napadl mě akorát nějaký nastrouhaný sýr a nejsem si jistá, jestli je to uplně ideální řešení..
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.10.2013 12:32  24402
to se na tabletu tak blbě píše? Jsem touhle technikou nepolíbená:-)

zblunce: poháry vypadaj báječně, pošli:-)
shelle Shelle - Good Service 2.10.2013 12:04  24401
Na mascarpone jsem si vzpomnelA doma v osm vecer. U piskotu mi to nedocvaklo vubec. A pak jsem uz nesla kolem mlecneho.

Nula, ja se omlouvam, ja se snazim si to kontrolovat, ale nekdy zapomenu nebo proste to prehlednu. Na ipadu mi neustale vynechava mezernik. Ne ze trefim jine pismeno, netrefim vubec nic. A kdyz specham, je to desny. Ale davam si ted vic pozor. A na novem iosu mam na iphonu jinak klavesnici a jednou rukou se na tom neda psat, jak jsem byla zvykla. Ale vzala jsem na vedomi stiznosti a troufnu si rict, ze to je lepsi uz. A preklepy jsem mela vzdycky.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 2.10.2013 11:14  24400
zblunce [24399]: jestli myslis pro to mascarpone, tak nevim, ja u toho nebyl. Tipoval bych, ze na nej v tu chvili zapomnela a jelikoz uz pak nesla skrz mlecny, tak se ji to nepripomnelo. :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.10.2013 11:13 - Oblíbené kluby (13:15) 24399
Tessien [24398]: ja nejak nechapu, proc se pro to tiramisu nevratila...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt