Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.10.2013 11:08  24538
Jo, nebylo to šatné. Jen si příště musím vpomenout včas a sehnat pořádné suroviny. Králík braillon se šťouhanými pažitkovými brambory opět nezklamal, králičí vývar byl výborný, protože jsem měla dva králíky. Hruškový obrácený koláč také vyšel. Jen škoda, že jsem králíky nakonec místo chlazené měla mražené, takže jsem si porcování a vývar nemohla udělat den předem. Pak bych asi byla kamaráda schopná přivítat v o něco menším bordelu a větším klidu :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 20.10.2013 10:52  24537
carpaccio z repy delam stejne jako Shelle a nemuzu si ho vynachvalit. Oba s manzelkou ho milujeme. Jako predkrm idealni.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 19.10.2013 15:01  24536
musím ale říct, že některé ty šatičky jí závidím ;o)
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 19.10.2013 09:28  24535
Oni ji nestylizují, chodí takhle i v civilu :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.10.2013 07:33  24534
phanny [24533]: Babica do toho dává aspoň nějaké emoce.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.10.2013 07:32  24533
...nevím jak vy, ale já mám žaludek nad pohlavím... :) Ale ten pořad je prostě Nigella ala Babica
ziggy 18.10.2013 19:21  24532
nadpohlavní rozkoš je fakt děsivej termín, to jsem v životě neslyšela a doufám že už neuslyšim :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 19:16  24531
Vanda [24528]: Mně vadí spojení načinčanosti a jejího projevu. Ty dvě věci k sobě absolutně nejdou. Oni ji stylizují do cukrové panenky a vona pak řiká, jak je to boží a nadpohlavní rozkoš a voloupe ňáký japko a všechno to řiká tim jednim nepříjemnym tónem".
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.10.2013 19:02  24530
taky mě strašně ročiluje, když promluví, a zbytek zazdí ty předěly.
ziggy 18.10.2013 18:08  24529
jo, to septický čisto co tam má je děsivý i bez zvuku (tak jsem to zahlídla dneska já) .. já radši špindíru Olivera, přijde mi to realističtější
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.10.2013 18:05  24528
Jo, vidím to poprvé, vadí mi její mluvený projev. Ona za to možná nemůže, ale má strašně nepříjemnou barvu hlasu pro moje uši. A to vyjadřování občas - zaslechla jsem dvakrát opakovanou "nadpohlavní rozkoš" a přijde mi to blbý. A to jsem dost velký čuně ;)
To, že je to tam načinčaný mi až tak nevadí, muzika je pitomá.
Pozornost od receptů mi dost odvádí slovní projev.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.10.2013 17:43  24527
Náhodou jsme pustili Deník Dity P. Její problém? Studio jako pokojíče pro princeznu, efekty jak v romantickém filmu a přitom její mluva je jak ze čtvrté cenové.
shelle Shelle - Good Service 18.10.2013 16:43  24526
Ja prave nedocetla ten recept
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2013 16:40  24525
Shelle [24524]: ja jsem napsala, ze kdyz s fetou bych repu spis zapekla, nez delala carpaccio... nikde jsem nepsala, ze carpaccio zapekam...
shelle Shelle - Good Service 18.10.2013 16:37  24524
Ja to nezapekam, asi jsem spatne pochopila recept. Anko, ja nejradeji tak, jak to je na blogu chez lucie, repu pect v alobale, vychladnout, na tnke platky, pokapat a trn syr. Polnicek ci rukola kolem.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt