Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 6.11.2013 19:02  24692
Borrasca: nojo, vidiš, to bych málem zapomněla ..

jinak, dneska jsem otevřela dnešní magazín Hospodářek a kouká tam z fotky nějaký majitel cukrárny ze šluknovského výběžku :)
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 6.11.2013 18:59  24690
Šafrán do paelly.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 6.11.2013 02:45  24689
phanny [24553]: Teď jsem vyzkoušel zapéct Provolone na tortille a taky je to výborné.
ziggy 5.11.2013 21:24  24688
Anka: Wronski je huba zmlsaná ale co? .. já ještě našla šafránový kuře, tak to rizoto taky prubnu, dík
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 5.11.2013 21:20 - Oblíbené kluby (18:06) 24687
ziggy [24684]: Šafránové rizoto a šafránová omáčka. Omáčku jsem dělala, moc mi chutnala. Wronskimu ne.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.11.2013 21:16 - Oblíbené kluby (17:53) 24686
Shelledovolil!
ziggy 5.11.2013 21:15  24685
jo a je sušený, drcený-sypací
ziggy 5.11.2013 21:13  24684
Dostala jsem opravdu velký pytlík šafránu .. nemám tu ale jedinej recept kam by se šafrán používal, nemáte někdo v repertoáru něco zajímavýho? nebo tak jako obecný doporučení (např. "dává se to k masu/těstovinám/zelenině" - vymejšlim si)
je toho fakt hodně a příjde mi škoda to nepoužívat ..
shelle Shelle - Good Service 5.11.2013 21:04  24683
No to si nedovolil!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.11.2013 20:59 - Oblíbené kluby (17:53) 24682
dneska si dovolím jednu stížnost: Dlask neměl větrník! ;o)
shelle Shelle - Good Service 4.11.2013 19:50  24681
Ja si to prave nespojila vubec, jsem to brala jako jine veci.

Jinak chci ten quiche zkusit.
ziggy 4.11.2013 19:46  24680
to jsem psala ja jako tip co s tema rajcatama,ale za quiche jsem to nevydavala!! :-) to asi nejak blbe vyslo za prispevek nekoho jinyho! :-))
shelle Shelle - Good Service 4.11.2013 19:44  24679
Ja porad, kde se to listove vzalo :)

ziggy 4.11.2013 19:43  24678
z listovyho uz to neni quiche,ne? to je spis to co jsem psala ja
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.11.2013 19:05 - Oblíbené kluby (18:06) 24677
Z listového je to blbost. Ale kdo je líný (a já často), tak kupované chlazené křehké těsto naprosto dostačuje.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt