Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.11.2013 00:30  24761
Hornblower [24758]: S uzeninou si pán, myslím, nemůže stěžovat. Minulý i tento týden každý, kdo koupil (v době mé přítomnosti) u mléka, koupil i u uzenin. Minule se pán omlouval, že má poslední zbyteček tlačenky, protože jen v Dejvicích prodal tři šišky.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 19.11.2013 23:43  24760
Phanny v TV o vánočním cukroví :o))
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 19.11.2013 23:18  24759
Shelle [24756]: No jo, mám asi kachní žaludek.o) A nesmrdělo to .o))) Naopak to nádherně vonělo.o)
hornblower Hornblower OVÁ - Fish for it! 19.11.2013 22:54 - Oblíbené kluby (20:58) 24758
Anka [24757]: u nás přidali knedlíky, ale už nejezdí, nebyl zájem.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.11.2013 20:44  24757
Něco pro ScalexeV Dejvicích proběhl upgrade bučícího rozvozu mléka. Řidič mlékařského vozu si řekl, že by se to dalo vylepšit a po domluvě se šéfem naverboval známého řezníka, který teď se svojí prodejní dodávkou jezdí spolu s tou mlékařskou. Česnekový bok (můj favorit), klobásky (prý výborné, říkal kolega), jitrnice, jelita, vejpečky, tlačenka, šunka od kosti, párky, buřty, špek... Postupně to otestuji všechno.
shelle Shelle - Good Service 19.11.2013 19:33  24756
Je je, ale v jakem stavu :)

Pro me je nejhorsi, ze nepoznam, jestli jenecozkazene, pokud na tom nevidim plisen. Mne vsechno smrdi. U reznika se nadech u a voni to tam, doma rozbalene maso smrdi. Vyvar hned po uvareni take smrdi. Proste mi maso smrdi vzdy.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 19.11.2013 19:11  24755
A jsi ještě tady, tak dobrý :)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 19.11.2013 16:25  24754
valkil [24753]: No, minulou sobotu jsem byla na oslavě narozenin. Jako výslužku jsme dostali guláš a maminka mi s sebou nabalila do Prahy. No a já se k tomu sníst ho nedostala dřív, než tu další sobotu.o) Byl mnam.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 18.11.2013 16:10  24753
Shelle: Taky mám raději čerstvé věci. Ale u syrového bych se třeba bála víc než u tepelně opracovaného, to fakt vydrží déle.

muflonek: Ano odleželý guláš, mňam. Škoda že u nás téměř nikdy nevydrží déle než do druhého dne a i to jen výjimečně.
Jo kdy žes ho jedla? ;)
shelle Shelle - Good Service 18.11.2013 16:09  24752
Tak gulas je neco jineho, i kdyz teda po tydnu bych ho jist nemusela, tam tak 3 dny mam maximum
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 18.11.2013 16:06  24751
Ehm jedla jsem guláš po týdnu a byl super.o)
shelle Shelle - Good Service 18.11.2013 16:06  24750
No ja se u vseho bojim :) i mam nerada koupene maso dele jak dva dny v lednici. I kdyz ma trvanlivost tyden treba. Nejradsi mam vse cerstve a delam cerstve.

Muj nejvetsi ustupek ted je cerstva ryba, ze ji nedelam hned ten den, ale druhy, kdyz to nevyjde. A i to delam velmi nerada.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 18.11.2013 16:00  24749
Shelle: Obden bych se nebála. Dneska budu dělat rizoto ze zbytků pečeného kuřete ze soboty. V lednici to vydrží bez problémů, s pečeným bych se dokonce nebála i to mít ty dva dny venku. Teda teď když není už horko.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.11.2013 15:14  24748
Shelle [24747]: tohle se ti v lednici nezkazi... takhle obden to delam bezne.
shelle Shelle - Good Service 18.11.2013 15:11  24747
To jsou dva dny prave. Z nedele. Ja mam vzdy trauma, ze se neco zkazi.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt