Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.12.2013 17:13  24961
Mám tu kilo jedlých kaštanů.
1) Na kolik je péct v troubě?
2) Vaněk má v kuchařce kaštanovou polévku a docela bych ji zkusila. Píše "vařené kaštany". To se vaří ve slupce, nebo bez? A jak se to (v obou případech) oloupe? V troubě to popraská a pak to tak nějak jde, co nevím, co s tím udělá vaření.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.12.2013 15:19  24960
Třetího Vaňka a domácí vaječňák.
shelle Shelle - Good Service 25.12.2013 14:47  24959
To jo, ja prave vejce nedavam, tak vzdy rikam, ze to neni tiramisu.
johnny10 25.12.2013 13:47  24958
Dostal jsem k vanocum kucharku Poklady evropske kuchyne od Vanka. recepty vypadaji super, ale zarazi me, ze napriklad u Tiramisu nema v receptu vajicka. videl jsem uz mnoho variaci tohoto receptu (napr. se smetanou i bez), ale vajicka nikdy nechybela. na kucharku, ktera ma ukazovat tradicni recepty mi to prijde dost podivne..
shelle Shelle - Good Service 25.12.2013 13:17  24957
Vidis, to jsem chtela dat na cesky seznam, nejakeho Vanka.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.12.2013 13:01  24956
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy od Vaňka:-)
shelle Shelle - Good Service 25.12.2013 12:41  24955
Co z toho budes varit?
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 25.12.2013 12:38  24954
flaškaJägermeister
shelle Shelle - Good Service 25.12.2013 12:36  24953
Co jednoducheho se zbytkem ricotty? Vzdy mi zbyde po peceni a nevim, kam s ni :)

A co tematickeho jste nalsi pod stromeckem? U nas cresuet (formy na peceni a kokotci), nespresso, mlynek na pepr velky a presovac na burgery.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 24.12.2013 14:06  24952
Pozdě, už jsme dojedli :-).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.12.2013 09:07  24951
Já chci taky houby a kubu :(
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 23.12.2013 23:22  24950
Já právě letos nezapomněla a přemýšlím, jelsit mohou být namočené přes noc.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 23.12.2013 23:19  24949
chvilku, kubu sice nedělám, ale sušené houby máčím tak 15 minut, protože na ně vždycky zapomenu.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 23.12.2013 23:17  24948
Jak dlouho mají být namočené sušené houby, než se uvaří do kuby?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 23.12.2013 22:02  24947
Anka [24946]: tak já ti pak zavolám a řekneš mi postup - já to nikdy nedělala :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt