Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.12.2013 22:01  25008
Teketapa [25007]: ja to nekde cetla a pry jo... kdyz jsem se koukala i na ruzne kucharske blogy, tak treba ma oblibena maryna z nich v pohode pece...
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 28.12.2013 21:47  25007
zblunce: Tak mrazit bílky by mě nenapadlo... vážně jsou pak použitelné?
shelle Shelle - Good Service 28.12.2013 21:36  25006
zblunce [25005]: To je fakt. kdyz ja jsem desny nemrazic, takze ja bych je pak za pul roku vyhazovala. I kdyz je to vejce, to bych vyhazovala po mesici, vlastne bych ho vubec nemrazila, kdyz o tom tak premyslim :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.12.2013 21:32  25005
Shelle [25003]: tak jestli jsem to dobre pochopila, chut na sladke nema ted po Vanocich... za mesic treba chut na bilkovou babovku bude :-) nebo je prida o Velikonocich do nadivky...
aiwai Aiwai alea acta es 28.12.2013 21:21  25004
ja z nich delam kapani do polevky.Pridam mouku a kapu:-))
shelle Shelle - Good Service 28.12.2013 20:51  25003
A co s nimi pak?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.12.2013 20:40  25002
Teketapa [24996]: strcit je do mrazaku :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.12.2013 20:00  25001
Dostala jsem pěknou malou pánvičku. Teď už jsem někde sehnat to pořádné maso.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 28.12.2013 19:29  25000
Wronski, vylejt je mi právě líto. :-) A sladké už nemůžu ani vidět... Našla jsem tip na pomazánku, takže z nich spáchám nějakou pomazánku... Pokud by měl někdo ještě nápad co s nimi jiného naslano budu vděčná. Oblíbili jsme si špagety carbonara a creme brulee, takže mi asi budou zbývat poměrně pravidělně...
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 28.12.2013 19:18  24999
Teketapa - majonézu?...nebo jestli nechceš nic za syrova,tak bílkovou buchtu :-)
ziggy 28.12.2013 19:13  24998
co s bílkyhttp://zena.centrum.cz/recepty/fotogalerie/2013/12/03/cukrovi-zustali-vam-vajecne-bilky-upecte-si-orehov/#utm_source=centrumHP&utm_medium=stylebox&utm_campaign=B&utm_term=position-4
původně jsem chtěla udělat s bílky tohle, nakonec jsem je kvuli nemoci dala mamce .. ale chci si tenhle recept schovat na příští rok
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 28.12.2013 19:04  24997
Teketapa [24996]: Nebo vylejt.
My jsme loni dělali ořechové pusinky, protože ty normální mi nejedou. Letos jsem si z části udělal vajíčka (tři bílky a přidal jsem dvě vejce), ale jak je to hodně bílkový, tak mi to přijde hnusný.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 28.12.2013 18:57  24996
Mám strašně moc bílků. Co s nimi, když nechci ani pusinky ani pavlovu? Nic než rozmíchat je s celýma vajíčkama mě nenapadá...
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.12.2013 18:38  24995
diky za tipy. A co ty jejich cheesecakes? Ti uz me taky dlouho lakaji.
shelle Shelle - Good Service 28.12.2013 16:25  24994
zblunce [24993]: Oni nejak porad meni obaly. Nebo nemelas jahodove ci pomerancove?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt