Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nula nula všetko je tak, ako má byť 3.1.2014 18:44  25083
AnkaOneskorene ad pekáreň. Mám to presne, ako píše Scalex. Pekáreň mám v garáži a je fakt hojne využívaná. Na chlieb len občas, ale na miesenie a kysnutie cesta ve¾mi často, na varenie marmelády tak isto. Ešte som v nej nerobila to sádlo, to ešte vyskúšam. Ja by som si nikdy nekúpila fritézu, ako napr. tieto Vianoce moja sestra do malého bytu.
nula nula všetko je tak, ako má byť 3.1.2014 18:41  25082
ziggyUrob klasický bryndzový šmírkas. Pridaj k tej bryndzi pomazánkové maslo, alebo syr v črievku, nadrobno nasekanú šalotku a mletú sladkú papriku, dobre rozliešaj, ak je bryndza prisuchá, pridaj za lyžicu zakysanej smotany.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.1.2014 18:21 - Oblíbené kluby (10:08) 25081
BigDejvid [25080]: zelenina nakyselo, sunka, cibulka, kukurice, dresing lucina, jogurt, lzicka zakysane, citron, na to cervenou repu :-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 3.1.2014 18:19  25080
dotazDostal jsem chut na testovinovy salat, nemate na nej nekdo nejaky zajimavy recept? Ne jen uvarit testoviny, nakrajet zeleninu, vajicko, syr, bily jogurt a vsechno to promichat... :-)

Mel bych chut nejak to obzvlastnit - nejaky zajimavy dressink, zajmave ingredience, ap.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.1.2014 17:11 - Oblíbené kluby (10:08) 25079
ziggy [25078]: ty jsem nekde videla v TV, delal je Richard, vypadalo to docela hezky...
ziggy 2.1.2014 17:06  25078
a ještě jsem tu objevila recept na nějaký zapečený kuřecí nachos, nevypadá to zle ..
ziggy 2.1.2014 17:05  25077
Anka: no tak trochu s tim teplym do kontaktu příjde, víš jak to myslim :) je teplá, ne studená jako v pomazance
ziggy 2.1.2014 17:05  25076
zblunce: osmahnout na pánvi, zabalit s cibulí do alobalu a dopéct v troubě ale trochu kratší čas .. a příště nerozmrazovat maso v mikrovlnce .. fuj :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2014 17:04 - Oblíbené kluby (10:07) 25075
ziggy [25073]: A ty ji v haluškách vaříš???
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.1.2014 17:03 - Oblíbené kluby (10:08) 25074
jinak ja tu vymyslim, co s uvarenou panenkou... nejak jsem neodhadla cas rozmrazovani :-)

a vcera jsem obedu delala indicky dhal a az na to, ze byl trochu tekutejsi, byl vyborny :-)
ziggy 2.1.2014 17:03  25073
brrrr brrrynza nepřešlá varem ..
ziggy 2.1.2014 17:02  25072
zblunce: ze 150g? neni to málo, antone pavloviči?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2014 17:01 - Oblíbené kluby (10:07) 25070
ziggy [25068]: Zkus z ní nějakou pomazánku. Občas ji koupím na trhu a moc nám chutná.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.1.2014 17:01 - Oblíbené kluby (10:08) 25069
ziggy [25068]: halusky?
ziggy 2.1.2014 17:00  25068
tu čumim do receptů a všechno jsou to takový dost těžký jídla, na což nemáme po vánocích moc sílu .. nebo je to všechno s masem a jsme na tom samým žejo :-) eh, budu se dotoho muset nějak opřít,
zatím jsem vymyslela rizoto, boloňskou, bram.polívku, nějakou čínu a bramboráky (ze kterých ale nemám moc radost) ..
taky tu mám 150g brynzy .. vůbec mě nenapadá co s tím, asi ty brynzový koláčky ale to tu moc úspěch nemělo .. vlastně to chutnalo jen mě :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt