Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 5.1.2014 13:17 - Oblíbené kluby (23:04) 25103
Teketapa [25102]: A nemysleli vydlabat ho a ten vnitřek pořádně promíchat s cukrem? Jinak lusk v cukru (přiměřeném množství) mi fungoval, ale je lepší nechat ho tam dlouho a pak teprve používat. Ne že ráno strčím lusk do cukru a odpoledne peču.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 5.1.2014 13:14  25102
Někde jsme četla promixovat ho s cukrem... ale nějak si nedovedu představit jestli se ten lusk rozmixuje fakt na poživatelno...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.1.2014 13:12  25101
děláte domácí vanilkovej cukr? Stačí dát lusk do cukru, není to slabé?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.1.2014 08:39  25100
Vem Brauna, ten je parádní.
shelle Shelle - Good Service 5.1.2014 01:40  25099
Jo, ten kenwood jsem nasla jako orvni obrazek se vsim, cetla jsem ,ze se rozbiji.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.1.2014 00:40  25098
Tyčovej kenwood má v sobě kurvítko. Prostě zničeho nic umře. Už mi takhle odešly 2. A je nerozebratelnej, neppravitelnej. Braun je vynikající. Nebrat nic co má knoflíky nahoře (Moulinex), je to nepohodlné. Minimální výkon 600w, raděj víc.
shelle Shelle - Good Service 4.1.2014 15:09  25097
Na ty vasejsem asi take koukala. Ma nez se zase rozhodnu :)

Tigo, jj, nadoby chci, teda hlavne tu sekaci.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.1.2014 13:52  25096
Ja mam bez nadob a nadavam si, ze jsem mela vybrat jiny, co by je mel, je to daleko praktictejsi :(
aniel Aniel Kdo ví, ten si poradí. - Někdo i víckrát... 4.1.2014 11:21  25095
Shelle [25092]: Hlavne, at je nerez, mam Braun MR 6550 myslim (taky umi sekat led, ma dve nadoby), mamka uz ma nejaky, co i strouha :-)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 4.1.2014 08:56  25094
Shelle [25092]: Shelle [25092]: Já mám tenhle a je výbornej. Výhodou je to sekání ledu, jdou s tím dělat zmrzliny :-)
scalex Scalex 4.1.2014 00:50  25093
BigDejvid [25080]: místo jogurtu domácí majonéza třeba s nějakým kořením, sýr nějaký zajímavý a chuťově velmi výrazný (někdy dávám čedar, někdy gorgonzolu, není třeba lpět na jediném stylu), s bylinkami i kořením se dá experimentovat do aleluja, stejně jako s masem - někdy tam dám obyčejnou mortadellu, někdy třeba osmahnu drobné kuřecí kostky, na pánvi je zasypu nějakým karí, majonézu trochu dosladím a hodím to celé indickým směrem... U těstovinového salátu se zkrátka nestydím udělat jakoukoli mimibazarovsko-babicovskou prasárnu. 8^)
shelle Shelle - Good Service 4.1.2014 00:05  25092
Ja uz zase vybiram tycovy mixer, ale tentorkat ho fakt koupim. Co mate u toho vaseho ne/radi?

Ja chci asi neco takoveho http://www.amazon.co.uk/Kenwood-HB724-Triblade-Hand-Blender/dp/B0041MCCRC/ref=sr_1_5?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1388789991&sr=1-5&keywords=hand+blender

Aby to melo tu nadobku s tim sekanim, libi se mi ta nahradni sirsi hlavice, na metle netrvam. Chci to na polevky, omacky, nasekani orechu, piskotu, cibule.

BD: neni zac.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 3.1.2014 23:16  25091
Shelle: Díky, jsi moc hodná :-)
shelle Shelle - Good Service 3.1.2014 21:01  25090
Ha, nasla na netu http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/475417/The-Hummingbird-Bakery-frosted-brownie
shelle Shelle - Good Service 3.1.2014 21:00  25089
BigDejvidNemuzu najit Hummingbirda jednicku, tak leda kdyby ti nasel phanny, jaka je tma poelva na ty jejich frosted brownies, je to philadelphia, mouck cukr, kakao a nevim, jestli jeste neco a v jakem pomeru.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt