Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.2.2014 21:52 - Oblíbené kluby (12:47) 25397
ziggy [25393]: A tak to já když mi dojde, tak ho také koupím i nezlevněné...

Někdy spotřebuju za týden jedno, někdy dvě (podle toho, co vařím a peču). Jsme dva. A pak takové ty srandy jako Vánoce a různé oslavy/mejdany, kdy také padne víc.

Kdybysme to používali jen na chleba, tak čert to vem. Ale dávám to do vaření a pečení a raději dám Jihočeské za 34 Kč, než horší za 45 Kč (já vím, že bych to v té omáčce nepoznala...).
ziggy 24.2.2014 21:33  25396
Shelle: tak to jsi mě zaskočila, fakt nevím :-) prostě když dochází, tak ho koupíme :)
shelle Shelle - Good Service 24.2.2014 21:24  25395
ziggyA jakou mate spotrebu?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.2.2014 21:14  25394
ja kupuju Farmarske od Tatry, je to nejaky velky rozdil?
ziggy 24.2.2014 20:33  25393
u nás tady v tom piditescu to mají zlevněné poměrně často, nechápu .. ale to je zrovna jedna z věcí, který bych kupovala i kdyby to měli ještě o deset korun dražší ..
zrovna včera mi popisoval můj 22letý švagr(student ale nějaký peníze si vydělá), jak vždycky v sámošce s přítelkyní řeší, jestli za něj tentokrát takhle rozhazovat nebo ne .. :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.2.2014 16:07 - Oblíbené kluby (12:47) 25392
Jihočeské máslo je fakt snad jediná věc, u které na tu slevu vysloveně čekám.
Vím, že ji v Bille mají v celkem pravidelných intervalech, že se tomu v mrazáku nic nestane a že ho mám dost velkou spotřebu.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.2.2014 16:04  25391
Taky jsem to sem chtěla napsat, ale pak jsem si přišla, jak důchodce ;o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.2.2014 13:44 - Oblíbené kluby (12:47) 25390
kvitko [25388]: Dík, dnes zkusím.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.2.2014 13:43  25389
.. do úterý ..
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.2.2014 13:43  25388
akce v Bille: jihočeské máslo 33,90 do středy, ale včera jsem ulovila poslední v regále:-)
aiwai Aiwai alea acta es 22.2.2014 14:27  25387
nezkousela jsem to ja pouzivam odlezelejsi vejce:-))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.2.2014 14:11  25386
Aiwai [25384]: ja mam takove to pichatko a ani to nepomaha :-(
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.2.2014 13:29 - Oblíbené kluby (12:47) 25385
Aiwai [25384]: Ano, to je jediná "babská" rada, která zafungovala. Nevařit příliš čerstvá vejce. Tak nějak jsem si to vydedukovala sama, protože nejhůř jdou vejce loupat o Velikonocích, kdy je v obchodech velký obrat a tím pádem jsou dost čerstvá. Postupem času jsem si to ověřila.
aiwai Aiwai alea acta es 22.2.2014 13:14  25384
nekdeš sem cetla ze staci pred varenim udelat z tupe strany vajicka do skorapky malou dirku a pri vareni se tam dostane trochu vody a pak to jde krasne
Od tchyne zase vim ze se na vareni na tvrdo nehodi cerstva vejce ze musi byt starsi(tyden) protoze cerstva nejdou loupat(asi se musi trosicku seschnout)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.2.2014 12:45  25383
loupani uvarenych vajicek me dost stve, nepomaha ani studena voda ani foukani, tak uvazuji o tehle kravince :-))) mezi jinymi kravinkami se mi v kuchyni ztrati :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt