Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.5.2014 18:33  25457
podle jakeho receptu?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 4.5.2014 18:27  25456
No tak jsme ten fondant o vikendu delal a povedl se :-) mnam
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 29.4.2014 13:16  25455
No ja jsem na tom v soucasny dobe asi zavisly, tak se na to o vikendu chystam. Me ljsem to ted v patek v restauracce a bombasimo.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 28.4.2014 11:40  25454
Ani ne moc těžké, výborné.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.4.2014 11:33  25453
cokoladovy fondantDelal jste neko cokoladovy fondant doma? Zkusenosti?
shelle Shelle - Good Service 23.4.2014 18:48  25452
ZiggyA mam velmi rada tunakovy salat nicoise.
shelle Shelle - Good Service 23.4.2014 18:47  25451
VinylTo ja jen taham z daru vzdy, my jsme desni abstinenti. Ale nakonec bylo Pimm's a stacilo :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.4.2014 18:28  25450
já bych dala i jinou náplň, ale vaječňák do hnízd je u nás doma vyžadován:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.4.2014 18:27  25449
valkil [25448]: Také děláme tuto náplň. Vaječňák mi přijde moc tekutý.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 23.4.2014 18:06  25448
kvitkonáplň do hnízd děláme doma, vaječňák nekupujeme - žloutek, cukr, máslo, trochu rumu
aiwai Aiwai alea acta es 23.4.2014 12:13  25447
Mrazak zo zvladne
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.4.2014 12:07  25446
vánoční lama dotaz .. mám v lednici týden těsto na vosí hnízda, ale nějak jsem neměla kdy je uhňácat .. jak dlouho tyhle nepečený věci vlastně vydrží? je v tom máslo, zahuštěný mlíko, rum. Ani nemám vaječňák a už se mi ho nechce kupovat, pač ho jinak nepijem, tak z toho asi udělám nakonec jen nějaký kouličky nebo do mrazáku po týdnu, nebude to pak hnus?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.4.2014 11:55  25445
mrcoss jogurtem jsem to dělala a přesně v téhle kombinaci, plus nějaký bylinky:-) žloutek se rozhňácal sám
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 23.4.2014 11:06  25444
kvitko [25438]: Na salát s vajíčkama je imho nejlepší jogurt. Když se ten jogurt rozmíchá s vařenejma žloutkama, tak vznikne skvělá hmota. Plus sůl, pepř, trošku hořčice.
aiwai Aiwai alea acta es 23.4.2014 07:28  25443
Ja delals vajickovou tlacenku

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt