Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 27.5.2014 10:16  25523
jojo ... u nás už proběhl
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.5.2014 06:37  25522
už k někomu z vás doputovalo těsto na vatikánský chléb?:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.5.2014 18:29  25521
Dá se dobrá koupit celý rok, záleží na zdroji. Hnusné u řezníka může být kdykoliv cokoliv.
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 26.5.2014 17:36  25520
Sezonni by mela byt IMO vinna klobasa. A kdyz jsem v patek videla takovou hnusnou olezlou u reznika v Holesovicich, tak se vubec nedivim.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.5.2014 08:58  25519
Royal O sezonosti taliánů jsem neslyšel asi před měsícem kupovala žena vynikající ve výborném řeznictví Brabec na Vinohradské.

http://www.reznictvibrabec.cz/Taliany-s-telecim-masem
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 23.5.2014 22:44  25518
vinyl [25516]: phanny [25515]:
Jo, a dělají je celoročně? Kámoš byl kdesi v Praze a tam mu řekli, že je dělaj jenom v zimě.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 23.5.2014 22:42  25517
phanny [25515]: Jé, díky - u Bejrů znám, občas se tam stavuju! Ale taliánů jsem si nevšim :o((
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.5.2014 07:42  25516
phannyTo zní skoro stejně, jako u Sváčka na Budějovické :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.5.2014 22:13  25515
Royalv Kněžmostě u Bejrů (tam maj ale dobrý úplně všechno). V případě že za pultem bude taková silnější, starší paní, počítej s útratou rozhodně nad 500 :).
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.5.2014 00:37  25514
Jestli je tu někdo znalec taliánů: Kde mají opravdu dobré?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 15.5.2014 22:26  25513
vinyl [25498]: Jasný, díky.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 15.5.2014 19:14  25512
Ale narozdil od operatora aspon umi varit :-D
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 14:50  25511
zblunce [25510]: Přesně. A k tomu si ze všech rozhovorů s ním pamatuji především to, jak jsou Češi špatní a mají špatnou kuchyni a jak tu nechce být a odejde. Jenže ho asi zatím ti špatní Češi celkem slušně živí...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.5.2014 13:27  25510
Anka [25509]: mne se libi, jak Polreich vzdycky rekne, ze konci a pak si vzdycky najde dalsi porad, na ktery Primu ukeca :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.5.2014 11:30  25509
zblunce [25508]: Ano. Byl to Recept na bohatství a na Barrandově, ne na Primě.

ziggy [25507]: Mám pocit, že už je z něj jen mediální a reklamní prostitutka.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt