Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 29.5.2014 08:11  25547
valkil [25546]: Jj, premyslim, ze bych taky nejaky zkusila, ale kapku me odrazuje to piplani se s kvaskem.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 29.5.2014 07:33  25546
TigoNa ten chleba?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 28.5.2014 19:13  25545
valkil [25544]: Tak sup sem recept, jestli tu jeste neni.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 28.5.2014 13:50  25544
Vatikánský těsto na mě teď zkoušeli kamarádky z okolí, naštěstí začaly tak opatrně, že jsem je utnula včas a vyhnula se tomu.
Stačí, že peču chleba skoro každý týden. To byl nápad to zkoušet, teď už se doma kupovaným nezavděčím :) (A jdu si dát upomínku, že musím pohnojit můj nesmrtelný kvásek dneska)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 28.5.2014 12:42 - Oblíbené kluby (17:52) 25543
já si z před těch 15 leti pamatuju, že to nebylo špatný, a jak píše kvitko, hezky to vonělo. Však chlebový kvásek je taky skoro nesmrtejnej ;o)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 28.5.2014 12:30  25542
to vatikánský těsto je vlastně takovej kvásek, voní to i tak, žádný zkažený mlíko:-) no co, jednou za život to zvládnem a aspoň vím, co dám do víkendové rodinné tomboly:-))
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.5.2014 10:44  25541
zblunce: díky :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.5.2014 09:30  25540
BigDejvid [25537]: no vzhledem k tomu, ze jsem hodne videla doporuceni dat si to do formicek a zamrazit, tak lednicka tomu nebude uplne vadit - mam pocit, ze to jsem taky nekde cetla :-)
ziggy 28.5.2014 09:12  25539
tak to nejdřív vyzkoušej nanečisto, ne?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.5.2014 09:01  25538
Ještě dodám, že vždy co jsem ten fondant dělal, tak jsem udělal těsto a hned jsme se na to vrhli, tudíž připravené těsto šlo hned ke spotřebě :-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.5.2014 09:00  25537
čokoládový fondant - dotazKdyž si připravím dopoledne těsto, vydrží mi to v lednici pár hodin, aniž by to ovlivnilo výsledek? Chci ho dělat místo dortu na svojí oslavu a chci to pak jen nalít do formiček.
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 28.5.2014 06:15  25536
Jehudit [25535]: ty jsou všude, v tom nějaký těsto nic nemění :)
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 27.5.2014 21:28  25535
Misa [25534]: např. bakterie jako spory? ;)
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 27.5.2014 21:17  25534
Btw. ono se to nakonec tak nějak... peče... při dost stupních. Nevím jak by tam ty bacily přežily ;-)
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 27.5.2014 21:08  25533
ziggy [25532]: prostě kváskový těsto, my to teda ničím nedezinfikovali, dobrý to bylo, a nic nám po tom nebylo :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt