Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.2.2015 08:22  26002
Zblunce 25994: To ale platí vždy a u všeho :-)

Dejvid: Kachní prsa připravit jako hovězí steak, med na maso nedávat! Stačí sůl a pepř
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 16.2.2015 21:44  26001
browniesMy jsme asi pred 14 dny delali ty prave,tucne a tedy vzdycky mi stacil kousek a byl jsem uplne zapucnutej. Mate nejaky tip jak je odlehcit? Brownies miluju,ale je to tedy kaloricka bomba.

Delal jsem je parkrat z cervenych fazoli,ale to zase neni ono.

Shelle,anglicanko,porad... ty tech verzi musis znat... :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 16.2.2015 21:41  26000
Koupil jsem si kachni prsa a chci je nejak zajimave upravit. Nasel jsem tohle a hodne me to laka

http://nejedle-recepty.blogspot.cz/2013/02/kachni-prsa-na-medu-citronu-tymianu.html

Mate nejake dalsi napady? Ja mel z toho v lete steak na grilu a to byla tedy bomba.
ziggy 15.2.2015 20:34  25999
nojo, vidiš, čokoládovej zkusim :) dík
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 15.2.2015 17:43  25998
já dělám tenhle. Není těžký, ale je dobrý. Doprostřed dávám maliny, borůvky, nebo jiné výrazné ovoce, aby se to trochu odlehčilo.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 15.2.2015 17:42  25997
pečenej nebo i nepečenej?
ziggy 15.2.2015 17:38  25996
nemáte někdo recept na nějakej jednoduchej dort? stačí jednopatrovej (nebo přízemní?) :)
nejsem velká pekařka, rovnou říkám ..
shelle Shelle - Good Service 15.2.2015 17:23  25995
Jednoduchy jo, jen pro me moc dlouhy ted. Vyhledavam spis takove to vse nahazet fo hrnce/pekace a v paraku prilohu.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.2.2015 16:41  25994
vinyl [25993]: kdyz se spravne pripravi :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.2.2015 16:08  25993
Tak s kapustou je všechno vynikající :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.2.2015 15:35  25992
Shelle [25990]: vid? :-) a docela jednoduche :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.2.2015 14:46  25991
Shelle [25990]: Také ho vyzkouším.
shelle Shelle - Good Service 15.2.2015 14:45  25990
To kapustove kure od zblunce vyborne.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.2.2015 09:39  25989
Nemáte někdo u ruky Vaňkovu kuchařku - díl s borščem? Hodil by se mi seznam surovin...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 12.2.2015 15:06  25988
perník40 dkg hladké mouky
25 dkg cukru pudru
2 dcl oleje
1 prášek do perníku
2 vejce
2 lžíce marmelády
1 lžíce jedlé sody
1 lžíce skořice
1/2 l mléka a kakao

Poleva
9dkg cukru pudru
2 lžíce kakaa
Do toho dvě lžíce vlažné vody, rozpustit na plotýnce (nevařit!)
Do toho 9 dkg másla a míchat, až se vše spojí
Rozetřít na vychladlý perník, navrch třeba vořech.

Mám i recept na buchtu z cukety, pokud by byl zájem. (Kdo nerad cuketu, může dát jabka, ale ta cuketa se v tom fakt nepozná.)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt