Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.3.2015 20:55  26031
ziggyDo jake? Chci recept...
ziggy 11.3.2015 20:21  26030
to jsou takový ty jak se dá jíst i ta slupka? jestli jo, tak do polívky s nima..
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.3.2015 19:03  26029
Vzhledem k tomu, ze jsou asi 20cm dlouhe a tri siroke, tak o hrasek urcite nejde :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.3.2015 18:47  26028
zblunce [26027]: Určitě fazolové? Není to cukrový hrášek?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.3.2015 18:08  26027
Potrebuju poradit - manzel misto malych zelenych fazolek koupil velke ploche fazolove lusky... Co s nimi?
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 10.3.2015 15:07  26026
já to tak mám s hodně věcma, zejména zeleninovejma (a masem), že jsem je v dětství nemusela, protože je doma nikdo neuměl uvařit. Pak jsem se to naučila sama a už toho hodně jím. Zprvu jsem nenáviděla všechno zelený - kapustu, špenát, brokolici atd. Pak jsem se něco z toho jíst naučila aspoň v nějakejch úpravách (taková ta špenátová šlichta mi furt na talíř nesmí, ale třeba salát je fajn), ale kapustu teda zatím fakt ne. Brrr :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 9.3.2015 16:19  26025
Otec taky tvrdil, že nejí kapustu, pak jsme ji jednou uvařili, s trochou kořenové zeleniny, slaninou a creme fresh, řekli, že to je takovej teplej salát, a oblizoval se až za ušima. :-)
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 6.3.2015 12:03  26024
kapustovy karbanatky miluju, ale kapustovej nakyp teda nebrat. A takovy ty rozblemcnuty veci uz vubec ne :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 6.3.2015 11:15  26023
Brokolice i kapusta jsou fajn, mnam :)
ziggy 6.3.2015 09:53  26022
tak kdyz uz jsme u tech comingoutu,tak kapustu mam ve stejny kategorii jako brokolici..nebrat..totiz nezrat..
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 6.3.2015 09:49  26021
puschpull [26019]: přesně!
Už jsem si myslela, že jsem divná, když to tady všichni tak milujou :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 5.3.2015 18:20  26020
phanny [26018]: Přesně. Už proto, že je dobré, když je v nich dost česneku.
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 5.3.2015 18:07 - Oblíbené kluby (18:09) 26019
nesnáším kapustu
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.3.2015 18:05  26018
Miluju kapustový karbenátky. A je mi po nich vždycky táááák špatně...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.3.2015 16:58  26017
vinyl [26016]: Ale jo, tak je taky výborná. Jako příloha. Ale dušenou rozblemclou ji mám taky moc ráda.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt