Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.4.2015 10:35  26044
Ne, ale asi by mi chutnala.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.4.2015 10:04  26043
znate nekdo tuhle zelnacku?

a nejaky tip, jak upravit jehneci zebra?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.4.2015 20:48  26042
phanny [26041]: Jeden můj známý, cukrář z jistého severočeského města tu kdysi prohlásil cosi jako, že jakékoliv jídlo s patizonem je lepší bez patizonu. Nezbývá mi, než souhlasit :o))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 31.3.2015 16:17  26041
RoyalKdyž už tu byl i patizon, proč ně tohle :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 23.3.2015 12:07  26040
Anka [26034]: my delame kachnu (prsa nebo stehna) nejcasteji na jablkach a horcici. Shelle asi muze dodat presny recept, ale AFAIK se proste udela smes nekolika horcic podle chuti (my radi davame nejakou sladsi napr. bavorskou a k tomu obyc plnotucnou), tim se opatla maso, do pekacku se daji na kosticky nakrajena oloupana jablka (je mozno na ne hodit zbytek horcice) a pak se to pece a podava s ryzi.
ziggy 23.3.2015 08:49  26039
zblunce: na ten uz se chystam dlouho ale zatim se vzdycky zaseknu na tom mascarpone..
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.3.2015 21:58  26038
uz ponekolikate jsme delali beze dort a fakt vyborny :-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.3.2015 21:44  26037
Debata o věcech jako je kapusta či fazolky mi tedy v klubu o jídle přišla trošku mimo. Ale jestli to fakt má někdo rád, tak to nějak přežiju.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.3.2015 20:49  26036
pripadne zkus hledat na kuchynelidlu.cz, tam mivaji kachnu docela casto...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.3.2015 20:48  26035
tyhle jsem nedavno zkousela a nebylo to uplne spatne...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.3.2015 20:29  26034
kachní prsaNějaký recept na kachní prsa byste neměli? (Vynechte recepty typu sůl, kmín, opéct a na pomerančích.)

Ideálně buď něco asijského nebo francouzského.
ziggy 12.3.2015 07:46  26033
zblunce: jakekoliv zeleninove nebo jestli jich mas hodne tak z toho udelej kremovou,povar je jeste s necim chutnym,projed to tycovym mixerem,dokombinuj jak mate radi..
aiwai Aiwai alea acta es 11.3.2015 21:24  26032
normalne jako s normalima tenkyma.pestujeme je na zahrade. pokrajim na dvoucentimetrove kousky a nahazim lehce povarene do besameloveho zakladu a ochutim
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.3.2015 20:55  26031
ziggyDo jake? Chci recept...
ziggy 11.3.2015 20:21  26030
to jsou takový ty jak se dá jíst i ta slupka? jestli jo, tak do polívky s nima..

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt