Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 26.5.2015 09:05  26126
jo a to podmáslí jsem pochopitelně taky nevylila .. než na mě pošlete nějakou Ligu proti plýtvání potravinami
ziggy 26.5.2015 09:05  26125
dyt píšu, že si dělám srandu, lidi, no taaaak, soustředte se ...
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 26.5.2015 08:59  26124
Tak on Macek je pres jídlo dost vybíravy a recepty ma dobre. Ostatne Anka je sem obcas dava.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.5.2015 08:59  26123
ziggy [26122]: Myslíš, že když je někdo známější ksicht, musí vařit srágory? Macek je dost mlsná huba a v kuchyni jsou on i ta jeho Petra docela dobří, řekla bych. Jestli mě na těch dvou něco baví, tak je to prohlížet si jejich jídlo a recepty.
ziggy 26.5.2015 08:44  26122
tak čokokoláč hotovej, moc dobře to vypadá, až ted jsem teda s hrůzou zjistila, že je to recept miroslava macka! co bude příště anko? vaříme s jiřinou bohdalovou??!! :-)
ne, dělám si srandu, koláč super..
ted jdu vylejt to podmáslí, by tu stejně zkyslo :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 25.5.2015 18:59  26121
nebo si udělej domácí máslo a podmáslí použij na buchtu.
ziggy 25.5.2015 15:21  26120
u nás ty mléčný výrobky moc neletěj, maximálně tak jogurty..
aiwai Aiwai alea acta es 25.5.2015 14:54  26119
Misto podmasli by sel i kefir
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.5.2015 14:21  26118
ziggy [26116]: u nas to milujou deti... jim z toho trba udelej koktejl :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.5.2015 14:20  26117
ziggy [26116]: To dopijete, je to dobrota. A darahé to není.
ziggy 25.5.2015 14:18  26116
tak jsem myslela ze zkusim upect ty cokoladovy rezy jak sem davala Anka recept a nenapadlo by me,ze je takovy problem sehnat podmasli..nasla jsem jen v albertu litrovy baleni (na recept je potreba 150ml)..
ziggy 21.5.2015 12:37  26115
já tu zrovna vymýšlím, co k bílému chřestu, nechci holandskou omáčku a našla jsem tu recept na bolzánskou, vypadá dobře..
nula nula všetko je tak, ako má byť 21.5.2015 10:49  26114
ziggyaha, tak som to pomotala. :)
Idem si urobiť vyprážaný patizón, milujem ho. :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.5.2015 07:46  26113
asi špatná voda nebo nadmořská výška:-)
ziggy 21.5.2015 06:25  26112
nula: to se ptala zblunce :) ale dik

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt