Tigo [26208]: Já jsem bordelář, takže já to na podzim, když začanou odcházet, prostě přestanu opečovávat a nechám to do jara být. Jara se zatím dožil jen ten tymián. Ostatní vyhodím a koupím nové. Klidně by se to dalo vyhodit už na podzim ;)
Rozmarýn, tymián, pažitka, hladkolistá petržel, máta, šalvěj (kvůli tomu, že se strašně blbě kupuje v obchodě, takže i když má téměř nulové využití, mám ji na saltimboca připravenou na balkoně), bazalka, bobkový list (ten si pořiď jen pokud ho můžeš zazimovat, vyšlo by dost draho kupovat ho pokaždé znovu), libeček nebo maggi. Měla jsem majoránku, ale nevyužila jsem ji. Bezva je koriandr, ale ten se na balkon moc nehodí, leda ten keřový "vietnamský", ale ten zase má tuhé listy, takže je spíš jen na vyvaření.
Já také furt měla pocit, že to chce něco nového. Jenže jsem přišla na to, že není co :) A když to vymyslíš, tak pak zjistíš, že za to jedno použití za sezónu to nestálo :)
Sázím to do takové hlíny, kterou zrovna mají v Penny :) Těch pár měsíců to prospívá ve všem. |