Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 27.5.2016 16:15  26439
musakatoho půl kila hovězího propracovat s 1/8 másla, dvě hrsti posekané petrželové natě ( NE KADEŘAVÉ !!! ), trocha chili, sůl. Dát na plech do vrstvy 1 cm, posázet půlkami rajčat, péct.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 27.5.2016 13:37  26438
No vidiš - ani jsi nás nepotřebovala ;)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.5.2016 10:08  26437
Sirin [26435]: No vždyť jsem psala, že jsem vymyslela bylinky a balkánský sýr. Akorát se s tím nebudu do ničeho plnit. Houby Wronski nejí a rajčata jsou ještě pořád hnusná bez chuti, to je škoda peněz a práce. K tomu šťouchačky a hotovo.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 27.5.2016 10:01  26436
(naplnit)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 27.5.2016 10:01  26435
a nalnit to s nějakou bylinkou třeba do žampionů, nebo jiných rajčat a zapéct se sýrem?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.5.2016 09:27  26434
Tigo [26433]: Zmražené to už je :) Minule jsem měla velké oči, tak mi nezbylo, než část strčit do mrazáku.
Na jiné také nemám nápady a nálady shánět suroviny, ještě ke všemu když to budu vařit až v neděli.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.5.2016 09:22  26433
Tak z toho udelej placky a zmraz a k jidlu udelej neco jinyho je to :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.5.2016 09:11  26432
Aiwai [26430]: Jojo, to znám a miluju. Také jsem ale zapomněla říct, že cca dva týdny před porodem fandím nepracným receptům :)
aiwai Aiwai alea acta es 27.5.2016 08:56  26431
http://dobruchut.azet.sk/recept/25142/plnene-kapustne-listy-holubky/ tady je to s veprovym ale pokud to hovezi podusis pred tim tak to bude moc dobre i s tim
aiwai Aiwai alea acta es 27.5.2016 08:54  26430
kdysi delala jedna znama ze slovenska plnene holuby.Neboj nejsou to ptaci:-)
jednalo se o zelny list ve kterem byla uvnitr zatocena ryze s masem a dusilo se to v rajcatove stave. Ja to milovala
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.5.2016 08:42  26429
zblunce [26427]: To toho zase budu mít moc. Já prostě chci vařit jen z toho hovězího :)
(A slova "není problém přikoupit" si můžete dovolit vy v Praze:))

Plněné papriky mám ráda, ale opět: necpala bych do nich jen hovězí.
(A rajskou jsme měli před týdnem.)
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 27.5.2016 08:30  26428
Anka [26425]: nj, nějak mi během přemýšlení vypadlo, že to máš jen hovězí :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.5.2016 08:24  26427
tak jestli jdes nakoupit, tak neni problem prikoupit veprove a udelat pul na pul :-)
aiwai Aiwai alea acta es 27.5.2016 08:24  26426
plnene papriky (ale ja je nemusim)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.5.2016 08:20  26425
zblunce [26423]: Sheperds pie spadá do kategorie "boloňská-lasagne-musaka", vždyť je to furt to samé dokola :)

Holandský řízek zásadně z vepřového.

Sekaná čistě z hovězího bude suchá.

"Nějaké kuličky" - no ano, ono o moc víc možností než hrouda nebo "boloňská" z mletého není :) Jde mi o něco konkrétního.

Ale vidím to na to, že tu oberu koriandr, mátu a bazalku, koupím nějaký balkánský sýr (fetu tu neseženu) a půjdu tímto směrem.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt