Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.11.2016 17:05  26583
vse ukazovalo na nedodelane drubezi...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 22.11.2016 16:22  26582
zblunce [26581]: a mela jsi to z medium steaku?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.11.2016 20:16  26581
Jehudit [26580]: campylo, salmonelu bych si pamatovala :-)
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 21.11.2016 18:59  26580
zblunce [26576]: campylobacter nebo salmonela?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.11.2016 16:05  26579
Já kachnu ráda pečenou klasicky. Prsa jsem asi 3x zkusila v nóbl restauracích jinak a nenadchlo.
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 21.11.2016 15:14  26578
Já dělala kachní prsa nedávno. A opět jsem si povrdila, že mi kachna prostě nechutná. Sežral to syn, co se momentálně živí pouze jogurtama :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.11.2016 12:42  26577
Nase dite ocenuje suche testoviny nebo suchou ryzi :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.11.2016 11:56  26576
vinyl [26573]: no spis jde o to, ze se mi nechce davat diteti ne zcela dobre tepelne zpracovane maso... tu blbou bakterii, na jejiz jmeno si ted nemuzu vzpomenout, uz jsme doma meli :-(
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.11.2016 10:35  26575
naše velmi převelmi ocení těstoviny s kečupem:-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.11.2016 08:48  26574
naše dítě ocení jen těstoviny s parmezánem. Zato fakt ocení dobrou pastu i sýr :).
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2016 21:15  26573
pravda, malý dítě to neocení :-) Ma to narážím často :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.11.2016 20:29  26572
vinylto se mi moc nechce davat malemu diteti...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2016 18:07  26571
Aha, tak to mě asi minul, kachnu kupuju celou :-)

Ale kachní prsa jsou vynikající, jdou udělat stejně medium/ madium rare jako hovězí steak.
scalex Scalex 18.11.2016 23:47  26570
vinyl: kachní prsa s kostí, IMHO docela známý a používaný termín.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.11.2016 21:04  26569
po měsíci je asi pozdě, ale co to je kachní motýlek?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt