Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 9.2.2017 15:50 - Oblíbené kluby (17:10) 26611
nashMy máme doma takové ten "sandwich" s kamenem na povrchu. Skvěle se udržuje, meje se skoro sám, vhodný i pro indukci (to bylo u nás zásadní). Nějaká italská značka, okolo 2 tisíc ...
nash nash poutník na cestě 9.2.2017 09:25  26610
Tefal už ne... :-) Asi zkusíme, tu litinu... po všem co jsem četl mi přijde univerzálnější.. u nás se dělá všechno od steaků až po palačinky...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 8.2.2017 19:42  26609
Měl jsem nerez, litinu i černý plech, ale nejlepší je stejně Tefal :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 8.2.2017 17:38  26608
Nerezovou 32 cm mám už tak 10 let a furt jak nová, těžká jako blázen, asi 2 cm dno, ideální hlavně na opečení masa při vysoké teplotě. nerez se rozpálí na vyšší teplotu než povrch, takže je to někdy trochu tricky. Asi přijde na to co nejčastěji děláš.
nash nash poutník na cestě 5.2.2017 21:21  26607
Dotaz - pánevA je to tu... čas na novou pánev. Po zkušenostech už nic s povrchem.
Dle vašich zkušeností, je lepší ocelová nebo litinová?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 10.1.2017 08:33  26605
Já dostal loni Marii Svobodovou (http://www.casserole.cz/) a koupil si Sandtnerku a tím mám s českými kuchařkami vystaráno :-)
brusla Brusla "Na západ jebu!" E. Kusturica 9.1.2017 15:24  26604
Já dostala pod strom Outdoorovou kuchařku :) Je fakt vymakaná.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 9.1.2017 11:54  26603
Scalex [26593]: díky za tip, co si pořídit.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.1.2017 11:14  26602
Btw už na první pohled se obávám, že bez chyb se to zase neobešlo, protože c receptu na 350 g přepuštěného másla se používá 250 g másla.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.1.2017 11:11  26601
Kvitko: Proto se mi nejvíc líbí ta první, max. druhá. Ostatní je už trochu zbytečné.

Zblunce: Netuším, jak velký je rozdíl. Ani jsem ji ještě neprohlédla celou. Na začátku je několik desítek stran fotek zvířat a krajiny a povídání o tom.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.1.2017 09:55  26600
spis jestli je toho ve Velke o tolik navic :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 9.1.2017 09:50  26599
Já mám tři Vaňkovky - Poklady, Kouzla a Snadno a rychle-Ježíšek usoudil, že nemám čas na vaření .. ale klidně bych z nich vybrala jen některé recepty, spoustu jich ani zkoušet nebudu, obzvlášť v Kouzlech je dost takových speciálek jako smažená telecí hlava, játra v bránici, beraní krky apod. Pro mě dost zbytečných receptů, ale zas spousta zajímavých. Asi si prohlídnu tu Velkou, že by nahradila ty co mám:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.1.2017 09:49  26598
zblunce [26596]: Jestli máš velkou, tak klidně. Je to jen slepenec.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 9.1.2017 09:03  26597
Takže si jí mám fakt koupit, jo?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.1.2017 08:11  26596
Anka [26594]: takze mam ty prvni dve prodat? :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt