Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Zbrane [ŽP: 24 týdnů] (kategorie Věda a Technika) moderují Al, El_Diablo, ocs, themajkl.
Archiv
Domovská stránka aktualizována 2.12.2019 04:02
Omlouvám se ale bohužel jsem musel zakázat psaní anonymům, protože nám tu nějaký sabotér vložil "hack" kvůli kterému nešlo přispívat nikomu. Nevím jestli to pomůže, ale snad nad tímto darebákem budeme mít větší kontrolu.
Srdečně zveme do tohoto klubu všechny, kteří se zajímají o zbraně, střelbu a všechno, co s tím souvisí a chtějí si o tom všem v přátelské atmosféře povídat, poradit druhým, nebo se naopak chtěji zeptat na radu.

Kdo chce vystupovat anonymně (tj. bez registrace na Lopuchu), musí si vymyslet nějaké jméno nebo přezdívku a psát ho do každého svého anonymního příspěvku.

Každého přece musíme v diskusi nějak oslovovat, aby bylo jasné, kdo na koho reaguje. Kdybychom měli odpovídat několika bezejmenným anonymům najednou, byla by diskuse značně nepřehledná. Takže, kdo neuvede jméno či přezdívku, ten jako by nebyl.

Jak psát klikatelné odkazy:
 <a href="http://adresa stránky(URL)">Název stránky</a>


Úložiště obrázků:
  • 1iq.cz Bezplatné úložiště obrázků a rychlé sdílení printscreenu.
  • Bezplatné úložiště obrázků imgway.cz
  • Bezplatné úložiště obrázků imgbox.com



  •  Výslovně zakázány jsou pouze urážky (je jedno koho), nesmyslné hádky a extrémně vulgární příspěvky.

    Video Alova prototypového samopalu
    Early Automatic Pistol Cartridges - What, When & Why?
    Cowboys



    Cvičně zprovozněna homepage ... :
      Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
    autor: 
    text: 
    vyplnit a 
    Help

    Nemáte právo psát do tohoto klubu.

    [ 16987 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
    al Al Happiness is a warm gun. 26.2.2018 15:41  27426
    SvenTed jeste kdybych tak vedel co je to ta "RUCOLA"?;-)Al
    sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 25.2.2018 21:57  27425
    OT☺ A poslední rok si k tataráku udělám salát z rucoly a ty chuti jdou báječně k sobě!!! ☺
    taipan taipan Pozor, kouše! - Nedráždit jedovaté hady! 25.2.2018 21:18 - Oblíbené kluby (15:39) 27424
    SvenTo ani nemusí (líto). Mně topinky nasáklý tím olejem ani nechutnají. A žlučníkovej záchvat není nic, co by si člověk měl zbytečně přivolávat.

    Ad syrový maso: ono nejde jenom o carpaccio. Amíci většinou žerou hovězí steaky rare nebo very rare a to je nämlich to samý - prostě syrový hovězí maso. A žádnej problém s tím není. Mně vyhovuje medium rare.

    blacky Blacky - Tady je blackyho 25.2.2018 20:58  27423
    Přesně. Nahrubo mletej, žádná našlehaná pasta. Dobrota. A druhej dej zbytek na prudko krátce na panev,. :)
    sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 25.2.2018 20:22  27422
    ☺ A nejvíc mě baví, když někdo nemůže tatarák, ale takový carpaccio zblajzne bez mrknutí oka a ještě si pochvaluje...☺
    sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 25.2.2018 20:05  27421
    taipan☺ Tatarák je mňamka, hlavně když je ho tam půl centimetru. S těma topinkama z topinkovače je mi tě trochu líto, ale rozumím tomu, se smaženejma řízkama, karbenátkama a květákem už musím taky opatrně - ale když je to jednou za čas, tak holt potom nesu následky...☺
    taipan taipan Pozor, kouše! - Nedráždit jedovaté hady! 25.2.2018 19:52 - Oblíbené kluby (15:39) 27420
    Tatarák z kvalitního hovězího masa, dobře ochucenej a pikantní, je jedna z nejlepších pochoutek co vůbec jsou. Předsudky typu "syrový maso nežeru nebo hovězí maso nežeru" jsou hloupost a dotyční se zbytečně připravují o skvělej zážitek z jídla. Já si akorát dělám topinky nasucho v topinkovači, s česnekem a trochou másla, protože nasáklý olejem z friťáku nebo pánve by mi vyrvaly žlučník. Je mi 52 let a v životě mi z tataráku nic nebylo.
    anonym 25.2.2018 07:34  27419
    Tatarák se z lacinýho jídla komunistické éry posunul mezi luxusní pochoutku dnes. Nyní je to maso lépe hlídané, nevím o nikom, kdo by z toho měl zdravotní problémy. Ale je pravda, že můj táta měl z něj na vysoké v 74 tasemnici. Každý den mu vyšel článek :-)
    el_diablo El_Diablo Veškerá nepodstatná elektronická zařízen - mimo provoz, včetně kontroly pravopisu. 24.2.2018 23:00  27418
    Самые мощные российские пулеметы
    puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 24.2.2018 21:20 - Klub Hudební klub (15:39) 27417
    obrázkyTakto je to hezčí:
    Tatarský biftek - Hledat Googlem
    Jedna z nejlepších pochoutek (musím být kvalitní a kontrolované hovězí maso, nejlépe z mladých býčků)
    Omlouvám se - už končím s jídlem (to sem nepatří)
    al Al Happiness is a warm gun. 24.2.2018 20:04  27416
    El_DiabloDiky jinak opet za perfektni odkaz na AK-107 z tou protivahou az prednimu nosici musky. I kdyz ma ta puska zbytecne vysokou kadenci, tak se stale da plne kontrolovat. Pri normalni kadenci 600rpm by ta puska mela jeste lepsi kontrolovatelnost. Al
    al Al Happiness is a warm gun. 24.2.2018 20:01  27415
    El_DiabloNo tak ten odkaz na ten "Tatarak"je primo sokujici a varuje se tam o pripadnem onemocneni s jidla syroveho masa i vejce. Clovek ma uz i tak dost zdravotnich potizi, nez aby si k nim sam dalsi privolaval. Ted uz se nedivim, ze jsem ten Tatarak v Cesku nikdy nejedl a davno jsem zapomel co to vlastne je! Al
    el_diablo El_Diablo Veškerá nepodstatná elektronická zařízen - mimo provoz, včetně kontroly pravopisu. 24.2.2018 19:42  27414
    Al [27412]: https://cs.wikipedia.org/wiki/Tatarsk%C3%BD_biftek
    PS: Já to taky nikdy nejedl a ani nikdy nebudu, "syrový maso nežeru"... :)
    el_diablo El_Diablo Veškerá nepodstatná elektronická zařízen - mimo provoz, včetně kontroly pravopisu. 24.2.2018 19:39  27413
    AK-107
    al Al Happiness is a warm gun. 24.2.2018 19:04  27412
    puschpullAl - zajímalo by mě, zda se v Americe také jí "tatarák" (Tatarský biftek). Včera jsem dělal doma výborný, samozřejmě s topinkami a česnekem, k tomu pivo. Mňam.


    No ja jsem v Cesku travil jen svych prvnich 20let a necely mesic po tech svych dvacatych narozeninach 30.3.49. jsem 25.4.69. odjel do emigrace nejprve do Rakouska a od tam 18.7.69. uz sem do U.S. Po celou dobu v Cesku jsem byl zvykly na jidlo ve skolnich kuchynich a pak i zavodnich jidelnach, nebo jen o vikendech doma. O tom Tatarskem bifteku jsem vsak jen slysel, tak vim,ze to tam u vas existuje jako jidlo,ale nikdy jsem to nejedl a vubec nevim co je to zac a jako to ma spravne chutnat. Tim padem ani zde v U.S. tady o tom nikdo nevi, co to je za jidlo, tim ze to tu neexistuje. Tohle pak jasne i nazorne ukazuje az jaky je mezi nami kulturni rozdil v jidle i jinych vecech. Nastesti je ma zena i kdyz z Filipin , tak vyborna kucharka, ktera se i v Cesku naucila varit ceska jidla jeste od moji babicky i matky. Tak umi pecenou kacenu s knedlikem a zelim i pripadne veprove ci gulas, ale tez umi paprikas bud z kurete nebo z kralika s knedlikem . Umi udelat i rizky a bramborovy salat. Ale rady jinych jidel z tech zavodnich kuchyni delat neumi. Rajskou omacku, ci svickovou, nebo Spanelske ptacky, tak to ona sice zna i jedla to, ale udelat to zatim neumi. Na druhe strane umi jak veskerou americkou kuchyn, tak i Cinskiou a orientalni. Verim,ze rady tech i pro mne typickych Ceskych jidel tam ani ty znat nebudes, tim ze se to tam u vas uz dnes vubec nevari a objednavate si tam v hospodach smazeny syr ci hranolky a nenite o cem to tu ja ted pisi;-(Ted jsem tu mel rano ke snidani dve palacinky. A kdysi se rikavalo:"Kdo sni dve nebo tri palacinky, vyzvedne i tezke cinky!"A vy tu nebudete ani vedet o tem mluvim?;-)Al


    [ 16987 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

    (c) 2001-2011 Lopuch.cz   
    Kontakt