Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 28.7.2006 08:11  5247
scheriedlouho a dlouho, to je jak dlouho? Tipla bych tak kolem tří hodin.
scherie 28.7.2006 08:05  5246
kvitkodělat ho dlouho a dlouho..a podlévat až se skoro připaluje:-)Jinak nedávám nic spešl..ani česnek,ani majoránku.Jen kvalitní (nejlépe maďarskou) papriku.
hc 28.7.2006 01:11  5245
Flapjack - to je anglickej nazev. Vyslednej produkt se podoba musli tycince. Daj se tam pridavat orisky, mandle, rozinky, suseny merunky, cokolada... do toho silenyho pocasi je to pro me idealni jidlo.
treba: http://recepty.vareni.cz/flapjack/
nejak uz nemam inspiraci, tak jsem si rikal, jestli treba nekdo...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.7.2006 19:58  5244
HCflap-co?:-)))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.7.2006 19:58  5243
zítra chci zkusit můj první guláš, dáváte do něj něco spešl co tomu dodá pořádnej šmak?
hc 27.7.2006 14:28  5242
Nema nekdo vyzkouseny recept na flapjack? (ty co jsou k dohledani na netu uz jsem vyzkousel)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.7.2006 12:01  5241
therezajo, nedávno jsem při absenci balkánskýho sýra taky použila nivu a je to fakt dobrý, možná lepší mi to připadlo.
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 27.7.2006 10:57  5240
já sem nedávno do takovýho salátu nadrobila nivu a bylo to moc dobrý:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.7.2006 10:55  5239
ZblunceAsi bych přidal ještě cherry rajčata, možná kuličky mozarely a jako zálivku kvalitní olivový olej s trochou balsamika a pepře.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.7.2006 10:48  5238
chtela bych udelat salatek z ledoveho salatu, redkvicek a kaparu... co byste tam jeste pridali? A jakou zalivku?
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 27.7.2006 10:04  5237
já sem nejlepšího nakládanýho hermelína jedla v jizerských horách v jedný horský chatě, byl hrozně jemnej, asi spíš na bylinkách (nesmim moc česnek mam po něm hrozný bolesti břicha a nevim proč)....a co bylo hlavní, byl zalitej brusinkama....ta kombinace byla výborná:-)))
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 27.7.2006 10:01  5236
Thereza: myslis jako tem na Slapech,jo? To je fakt dobrej napad;-) A altruissmus lidsky jest tez utesen kdyz si koupi od nich hermika, ma pocit, zte pomaha hendikepovanym;-)

Kazdopadne ja sem na hermosche blazen - viz nase spolecna snaha-stranka - a muzu zodpovedne rici, ze hermik ze Slapu je jeden z nejlepsich, co jsem kdy jedla. Coz mi i ted potvrdil ten seznam kavaren kam dodavaji. Ty, ktere ze seznamu znam, jsou ty, ktere se u mne na zebricku "nej- hermik" ocitaji v horni casti;-)
A na nakladani je sedlcansky pepa fakt vybornej (snad krome toho defaultniho z Delvity;-)) )
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 27.7.2006 09:56  5235
jojo, já sem pro ně na vánoce dělala PF (Pepa vyzrál na vánoce)......sedlčanský jim dodává snad hodně levně (ba snad dokonce zdarma) hermelíny, které neprošly normou (jsou těžší, nebo naopak lehčí, nebo mírně zdeformovaný....jinak stejně kvalitní jako ty v krámě...a oni je tam nakládají.....je to dobrej nápad:-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 27.7.2006 09:53  5234
Kdysi byli na utopence vyhlášení Zeman a Zeman. Jestli firma přežila topení časem a nezanikla však netuším. Kupovaly se - překvapivě - v Makru! :-)
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 27.7.2006 09:49  5233
hermelin ze Slaptak jeste dodatek k memu predchozimu prispevku: tak jsou to 3L lahve a jak jsem pochopila, lze je taktez odebrat individualne. A nedodavaji se pouze do Vesmirny, ale i do nekolika dalsich (prazskych) kavaren a klubu. To je mi prekvapeni;-) A mile...vetsinou jsou to mista,kde mi ten hermelin chutnal;-)
VICE INFO TADY - http://www.portus.cz/hermeliny

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt