Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zuz 1.9.2006 09:45  5594
PomocJsem momentálně bez váhy a potřebovala bych naměřit 30dkg mouky, nemáte prosím někdo zkušenost kolik to třeba činí v půllitrové sklenici?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.9.2006 08:36  5593
scherienejlíp ohřát?:-)
scherie Scherie 1.9.2006 08:13  5592
A ta nejlepší hospodyňka řekne drahému/rodině,aby si knedlíky dával v hospodě,tam je stejně umí nejlíp:-)
scalex Scalex 1.9.2006 08:02  5591
A správnej strávník to sní i rozvařený/nedovařený...
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 1.9.2006 07:31  5590
správná hospodyňka pozná kdy je vařeno instinktem:-))))))))))))
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 31.8.2006 21:00  5589
ano nebo na páře, pak ti nekecnou.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 31.8.2006 20:28  5588
kynuté knedlíky vařit nad párou 20min.
lyen 31.8.2006 18:24  5585
Zuzkapo vyplavání nejsou zdaleka hotovy, tak cca 10 min, jak tu bylo zmíněno, záleží na velikosti a taky konzistenci
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 31.8.2006 17:49  5584
Tady si snad vybere, jsou tam různý knedlíky i s dobama varů.
zuzka 31.8.2006 17:49  5583
Moc vám všem děkuji!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 31.8.2006 17:48  5582
a po vyndání z vody do nich píchnu vidličkou, aby vyšla pára.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 31.8.2006 17:48  5581
já vařím tak 6 minut, po třech minutách je překulím, aby byly rovnoměrně.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 31.8.2006 17:47  5580
dýl než v mžiku, mám ozkoušíno, že když je vylovím hned po vyplavání a rozkrojím, jsou neuvařený. Takže když vyplavou, ještě je vařím, ale jak dlouho záleží na velikosti knedlíku a jelikož za mě vaří Vitana, tak dle návodu na sáčku:-)
zuzka 31.8.2006 17:46  5579
therezano mě vyplavaly okamžitě!Hned mi plavali ani o kousek neklesly
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 31.8.2006 17:46  5578
kynutí často plavou rovnou ;o)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt