Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.11.2006 11:56  5985
mountkonečně nějaká odpověď:-) Dík, zkusím se pomrknout. Se mi ho nece objednávat s tím tučným poštovným.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 29.11.2006 10:55  5984
kvitko-kokosovy olejno nevim,esli je panensky,ale ted mi ho nabizela (a davala ochutnat)pani u nas v prodejne s REHABILITACNIMA POTREBAMA (ul. U svobodarny, Praha 9)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.11.2006 13:28  5983
Pokračování kokosů ... nevíte konkrétně o nějakým krámě v Praze, kde by měli k mání panenský kokosový olej? Nejspíš v nějaké zdravé výživě předpokládám.
marcela 17.11.2006 18:29  5982
TherezaKralupské tesco nikoli, ptala jsem se:(((
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 17.11.2006 17:13  5981
marcela:....a Tesco?:)))tam jí maj zaručeně:-)))
marcela 17.11.2006 17:11  5980
TherezaBohužel, alberta nemáme:(
marcela 17.11.2006 17:10  5979
phannysražení čokolády??? Tohle kokosové cosi (asi vážně ta smetana) se používá v angl. receptech do polevy právě s čokoládou. No, asi to budu muset vyzkoušet.
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 16.11.2006 06:12  5978
marcela:....maj jí dokonce i v albertu-))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.11.2006 23:31  5977
MarcelaDá se sehant, prodává se v konzervě většinou u asijských potravin. Smícháním s čokoládou imho docílíš sražení čokolády.
marcela 15.11.2006 22:19  5976
dotazDá se u nás sehnat kokosová smetana nebo kokosová pasta? A dá se míchat s čokoládou na polevu?
shelle Shelle - Good Service 10.11.2006 10:40  5975
No, ono kdyz ho tam nenechas celou noc, tak se to hlavne vyrazne usnadni.
scalex Scalex 10.11.2006 10:37  5974
Shelle [5972]: když před mražením mezi ovoce a tácek vložíš kus mikrotenu, sundávání ovoce se výrazně usnadní. 8^)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 10.11.2006 10:28  5973
hodně pomáhá, když ovoce dáte do pytlíky a z pytlíku vysajete co nejvíc vzduchu a zagumičkujete. Takové amatérské vakuování ;o)
shelle Shelle - Good Service 10.11.2006 10:02  5972
Mondy [5971]: Ja hlavne na to vzdycky zapomenu, ze to mam na tacku na sesypani, takze druhy den pak ruznymi nasilnymi prostredky oddekuji od tacku a snazim se elegantne vsypat do krabicky.
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 10.11.2006 08:05  5971
Aby šlo zmrzlé ovoce od sebe - mrazím ho na táckách v jedné vrstvě, zmrzlé pak sesypu (do čehokoliv). Sice je to piplačka, ale rozhodně se vyplatí.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt