Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 6.12.2006 11:52  6080
EvelynDiky.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 6.12.2006 09:35  6079
Napečeno: 0. Snad konečně o víkendu...
milda Milda 6.12.2006 08:33  6078
phanny [6067]: jo diky. Preste typ ala deli/mars sem myslel
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 6.12.2006 08:05  6077
napečeno taktéž 0, změna bude možná o víkendu (některým)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2006 06:23  6076
scalex 6075Gratulky!
Co teda budeš "mlsat"? Máš nějaké tipy na jiné dobroty nebo to FAKT vydržíš?
(Na dělenou dietu mě napadá, že by se mohly nějaké oříšky, možná sušené ovoce - na nic dalšího nemůžu přijít.)
scalex Scalex 5.12.2006 23:05  6075
phanny [6072]: jojo, zatím něco málo přes devět kilo.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 5.12.2006 23:00  6073
DotAsi hodinu apůl - trochu mi pomohla dcera
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.12.2006 23:00  6072
ScalexTy hubneš?
scalex Scalex 5.12.2006 22:59  6071
Hlásím 0 ks cukroví a bude to tak ještě pár měsíců. 8^)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.12.2006 22:55  6070
Foxka:-))) Hlásím 120Kg cukroví v deseti druzích (zatím).
dot Dot 5.12.2006 22:30  6069
224??!!! Proboha kolik si s tím stávila času?
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 5.12.2006 22:11  6068
Hlásím 224 "marcipánových" hříbečků :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.12.2006 20:03  6067
MildaJsem ten :-)
Jestli myslíš karamel á la Deli/Mars, tak je to z toho vařeného salka nejpodobnější. Lze připravovat i v troubě či papiňáku.
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 5.12.2006 19:13  6066
Pegas [6064]: Nedal bys recept?
evelyn Evelyn rusko idi na chuj! Ukrajina vyhraje! - #StandWithUkraine 5.12.2006 19:13  6065
Kokosové řezy8 bílků ušlehat sníh
26 dkg ml.cukru
12,5 dkg kokosu
10 dkg hl. mouky

míchat v tomto pořadí, na vymazaný plech - péct

Krém:
1/4 másla (jedna kostka), ušlehat pěnu
1 sl.kondenzované mléko uvařit 1,5 hod v papiňáku (2-4 hodiny normálně), studené vmíchat do másla.
Natřít tím řezy, polít čokoládovou polevou.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt