Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 16.12.2006 14:56  6157
Nenufer až ji uloví
nenufer 16.12.2006 14:51  6156
Muflia kedy ze ju dostanes? :-))
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 16.12.2006 14:13  6155
hm tak mi právě bývalý kolega za drobnou protislužbu slíbil, že mi donese ulovenou štiku.o)
alchymista 16.12.2006 12:13  6154
tuvoktaky ještě ze špenátu v kombinaci s bramborovejma knedlíkama, moc toho není, je to dobrý :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 16.12.2006 11:38  6153
Marcelajestli půjdeš do krámu, tak se mrkni na krabičku Halušky od Vitany ... na ní je i recept na jednoduchou nivovou omáčku. S haluškama je to mňamka, s kuřetem to bude to samý:-)
tuvok07 tuvok07 Jste z kraje Vysočina nebo tam jezdíte? - Pokud ano, pojďte sem! 16.12.2006 01:43  6152
Alchymista [6151]: No buď rád, že víš, ž čeho tě chytá, mě to připadá, že mi nedělá dobře vždycky něco úplně jinýho :(
alchymista 16.12.2006 01:15  6151
Sice nevím proč, ale z těhle omáček, ve kterých je rozpuštěný sýr a máslo, mě pravidelně chytá žlučník brutálním způsobem. Přitom to v porovnání s jinými jídly není nic tak strašnýho :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.12.2006 22:51  6150
MarcelaBešamel, máslo + mouka = světlá jíška, zalít mlékem a rozvařit, ve výsledku rozpouštět nivu až do dosažení požadované chuti nebo hustoty.
marcela 15.12.2006 22:37  6149
omáčka s nivouChtěla bych udělat sýrovou omáčku s nivou ke kuřecímu. Poradíte jak? Jako klasickou sýrovou omáčku - sýr, mléko - a dochutit nivou nebo nějak jinak?
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 14.12.2006 11:43  6148
fazole mám namočené, jdu dneska do té fazolové číny :-) Už se těším :-)
scalex Scalex 14.12.2006 11:30  6147
Pegas [6146]: asi by to mělo být jedno. Já si fazole vždycky vařím, plechovkový nepoužívám.
pegas Pegas 14.12.2006 09:21  6146
Scalex: Ty fazole muzou byt z plechovky nebo normalne varene?
mati 14.12.2006 08:00  6145
MondyUž se těším, díky. Budu experimentovat v pátek :-))
sharra sharra 14.12.2006 08:00  6144
phannyDíky za upřesnění
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 14.12.2006 07:51  6143
matiMám ověřený recept, včer Ti ho sem hodím :-).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt