Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.4.2007 11:22  6882
nenuferu vás doma nevědí, co je dobrý. Taková žemlovka s tvarohem a jablky je mňam! Že by trauma ze školní jídelny?:-)
nenufer 4.4.2007 10:09  6881
zabudla som na vajicka ja inteligent :-))) teda zltka + sneh aby som bola presna
nenufer 4.4.2007 10:08  6880
kvitkoasi ano ale zemlovku mi nikto doma neje takze som ju este nepiekla :-)))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.4.2007 10:05  6879
nenufervlastně, žemlovka na slano:-)))
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 4.4.2007 10:05  6878
zblunce 6870Z "domácích potřeb" u nás. Tam, co se prodávají hrnce, misky, příbory, všelijaké nádobky z UH a podobné nesmysly do kuchyně.
nenufer 4.4.2007 10:02  6877
kvitkou nas sa to vola baranok aj ked je to na plechu a je to zmes: stare rohliky namocene v mlieku, udene, klobaska, kopřiva, sol, pepř, majoránka
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.4.2007 10:02  6876
scalexkopřivy k tomu snad patří, ne?.-) Ale musí k tomu nutně patřit uzenina? Něčím nahradit, vypustit by třeba nešla?

žblunce: není už to potom spíš jako vařený vejce?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.4.2007 09:48 - Oblíbené kluby (12:12) 6875
kvitko [6873]: no prave ze z mikrovlnky je tuzsi, nez se mi dari na panvi...
scalex Scalex 4.4.2007 09:43  6874
kvitko [6873]: velikonoční nádivku bez mladých kopřiv si nedovedu představit.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.4.2007 09:39  6873
No, mě by na tom chyběla ta opečená kůrčička:-) Já teda musím mít voko propečený celý, tekutej žloutek ne-e.

Děláte velikonoční nádivku? Ozvláštňujete ji něčím? Bych chtěla zkusit, naposled jsme ji dělali na střední v rámci hodiny vaření:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 4.4.2007 09:35  6872
Volske oko z mikrovlnky jsem měl jednou v penzionu a nic hnusnějšího jsem dlouho nejed.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.4.2007 08:13 - Oblíbené kluby (12:12) 6871
Vanda [6868]: je dulezite otestovat, zacit a pridavat. Ja jsem si jednu formicku privezla z Anglie a tam radi vzdy prilit trosku vodu. Nicmene se mi uz jednou povedlo to v mikrovlnce nechat bouchnout :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.4.2007 08:12 - Oblíbené kluby (12:12) 6870
Vanda [6864]: a odkud ho mas?
mati 4.4.2007 06:10  6869
toustovačkdyž už je tady o nich řeč, nemůžu sehnat toustovač na 4ks. Nemáte ho někdo? Poraďte prosím, kde ho mají. Díky
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 3.4.2007 18:48  6868
Nevím, jaký máš typ a výkon MW, já to dělám na 2 (střední) asi 1,5 minuty, chce to vyzkoušet - raději dát na míň a kdyby to bylo málo, tak tomu pak přidat ještě trochu času. Nezapomeň propíchat ten žloutek ;o)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt