Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
gvi 6.4.2007 10:29  6926
muflonekahojky, my doma dělaly tzv. mrkváčky úplně normálně... ale to se ta nastrouhaná mrkev dávala přímo do těsta, tak nevím, jak to půjde se salátem...
renda Renda 6.4.2007 10:22  6925
Mas na mysli na letosnim suchu?

Pardon za OT...
nenufer 6.4.2007 10:21  6924
co zoranzovie ale vies si predstavit ako bude na vode chytat farbu?
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 6.4.2007 10:20  6923
Nenufer [6921]:
Přemýšlím o tom přilít do toho jogurt a přidat rozinky naložené v rumu.o)
renda Renda 6.4.2007 10:18  6922
Clovece, mufli, zacinam se o tebe bat ze zoranzovis:)
nenufer 6.4.2007 10:16  6921
Mufliasi keby sa to este niecim ozivilo ano
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 6.4.2007 10:01  6920
Dokážete si někdo představit štrudl s mrkví? - mám tu asi 2 litry mrkvového salátu s ovocem a měl by se dneska zpracovat, tak mě napadlo tohle .o))) Prostě to zabalit do listového těsta.o)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 6.4.2007 09:36  6919
keosan on ten chleba z pekárny nemá o tolik tmavší kurku...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 6.4.2007 09:34  6918
keosanA chleb jinak upeceny / propeceny byl? Protoze jestli ano, prijde mi trochu zbytecne resit jeho barvu...
keosan 6.4.2007 07:24  6917
Tak som dostal pekarnicku chleba spat, vraj uz opravenu. Pouzil som recept na zemiakovy chlieb, piekol zakladnym programom na strednu korku, ale zemiaky boli vacsie, takze sa mi podarilo upiect 1120g chleba. Striedka chleba je zda sa normalna, ale ta korka chleba je CELA asi rovnakej farby ako striedka. To sa mi nezda na farby, co su na krabici, kde pekne vidno svetlu, strednu, tmavu. Chlieb nedosahuje ani na tu svetlu korku, taj je bleda... Je pravda, ze sa to pieklo trochu mimo tolerancie, ked ma pekaren na 1kg chlieb, preto este zopakujem na buduce par postupov, aby som sa zmestil do 1kg chleba, ale velmi tomu nedoverujem, ze by to bolo extra lepsie... Asi to bude chyba celeho vyrobku Moulinexu, ze pekaren nie je dimenzovana na kvalitne upecenie 1kg chleba. A to vraj vymenili v nej suciastky - co sa tyka pecenia,ohrievania - tak aj senzory - cize prakticky vsetko co to moze sposobovat...
keosan 6.4.2007 07:15  6916
Nenuferlisuje. Je na to tusim nejaka forma. Chcel som len poukazat na fakt, ze vyrobne naklady su len zlomok ceny za co sa to vacsinou predava...
gvi 5.4.2007 22:15  6915
Velikonoční muffinyTak těsto se povedlo (je trošku upravené z Apetitu), první várka vypadá vcelku fajn, jen příště není asi od věci vědět, že existuje cosi jako plech na muffiny (ale košíčky se samovolně vytvarovaly;-)).
kokos kokos 5.4.2007 20:24  6914
Ale klidně to může stát i 10 Kč. Ale pořád to nebude nůž.
Ale tohle sem opravdu nepatří.
nenufer 5.4.2007 18:12  6913
KeosanTen tvoj zlozity kruteny plast sa lisuje alebo vygukuje co je niekolko sekundova operacia zo vstupneho materialu ak sa nemylim v cene cca 9000 Sk/t. Vyroba skutocne dobreho noza je operacia nepomerne dlhsia a ak sa robi zo skutocne kvalitneho materialu tak tens stoji aj 150.000 Kc/t. Ja tu teda v tom rozdiel vidim a to dost velky.
renda Renda 5.4.2007 16:47  6912
Mame doma od KDS velky kucharsky nuz z rady King's Row a spokojenost maximalni.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt