Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 9.4.2007 14:54  6975
Kopřivy (samozřejmě mlaďounké) jsou výborné, dávají hlavičce výtečnou chuť.
alchymista 9.4.2007 14:03  6974
mno úchylnější, jak se to vezme. Já bych to hlavně sám o sobě vůbec nepek, nicméně kopřivy tam nedávala ani babička ani máma. V receptech bývají, to asi jo.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 9.4.2007 09:30  6973
Do hlavičky kopřivy patří - aspoň podle většiny kuchařek, co mám doma.
nula nula všetko je tak, ako má byť 9.4.2007 08:17  6972
AlchymistaPřemýšlím kdo z nás dvou je úchylnější...jestli já se svejma kopřivama, nebo ty s tvým uzeným... :))
alchymista 9.4.2007 02:22  6971
U nás se teda tý nádivce říká hlavička a rozhodně se do ní nic tak divnýho jako kopřivy nedává. Je to prostě nádivka s nějakým uzeným. Abych odsudek těhle receptů zas nepřehnal, kopřiv málo a rozhodně uzený je v tom to zdravý jádro.
kokos kokos 8.4.2007 22:01  6969
keosan [6964]: A používáš tu správnou směs? Nebo jsi koupil obyčejnou mouku?
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 8.4.2007 21:54  6968
keosanTaky to tmavý mohl být chleba z celozrnné mouky. :-)
kacir Kacir BDSM & fetishmag - DARKPRESS.cz 8.4.2007 20:51 - Odhlášení (20:40) 6967
Nevěřte fotografům... :-)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 8.4.2007 20:46  6966
muflonek [6965]: O tom ví své Thereza. :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 8.4.2007 20:41  6965
keosan [6964]: není - to je photoshop.o))) a foodstyling.o) vzhled prodává.o)
keosan 8.4.2007 20:17  6964
Tigo 6918
chlieb mal stred upeceny, ale ta korka chleba bola bleda. Dost divne na to, ze na krabici je pekne na vyber 3 korky chleba a fotografie aj tmaveho chleba. Dnes sa mi podaril chlieb tiez, ale znovu biela nedopecena korka. Este po hodine extra dopekania bola korka len jemne opecena a zhora vobec nie....

muflonek 6919:
ale na krabici, obrazkoch tej pekarne Moulinex OW200030 su chlebiky krasne upecene... Takze to je potom podvod na spotrebitela.
nula nula všetko je tak, ako má byť 8.4.2007 11:40  6963
FoxkaNo nás je pět, takže dávám asi 8 kusů celých prsou rozkrájených ještě na menší části a rohlíků minimálně 8. Pokud mi to přijde řídké ( co záleží od toho jak jseou rohlíky pak vyžmýkané) tak zahusťuji stále strouhankou.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.4.2007 20:21  6962
nulaale jo, to mě napadlo, takovou kuřecí směs dávám místo uzeniny do zapejkaných brambor a je to lepší. Zejtra na výletě někde musím utrhnout kopřivy.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 7.4.2007 14:10  6961
A z kolika rohlíků a kolika prsíček to děláš?
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 7.4.2007 14:09  6960
nulaMňam! Vypadá to skvěle!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt