Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 18.4.2007 11:56  7137
MrMar [7136]:
mnam.o) - říkáme jí žebrácká.o) skoro jako česnečka akorát s mlékem.o)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 18.4.2007 11:55  7136
Btw. Je tady někdo, kdo má rád mléčnou polévku? :-))
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 18.4.2007 11:50  7135
Mondy [7132]:
jo mnam.o)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.4.2007 11:50  7134
Špenátjj, špenát jsem dlouho nesnášel, po zkušenostech ze školní jídelny a poté co jsem se ve školce pozvracel do špenátové polívky :-))) Ovšem pak jsem odchutnal listový špenát a ten miluju v jakýkoli podobě. S jehněčím, v těstovinách, v salátech...
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 18.4.2007 11:37  7132
tilkaJá miluju gnochi se špenátem :-).
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 18.4.2007 11:30  7131
kokosLasagne miluju se špenátem. Teda je to jediná forma špenátu, kterou mám ráda.
kokos kokos 17.4.2007 09:29  7130
vinyl [7126]: Loupaní by mi šlo, ale jaksi mne to nikdy nenapadlo při dělání leča.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2007 08:35  7129
kvitkone, sýra nesmí být tuna, to bys to nezavinula, jen tenký plátky lilku.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.4.2007 08:23  7128
vinylto se to tak lehce vine? Nebo sýra musí být tuna?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2007 08:20  7127
s lilkem mám oblíbený tenhle recept, už jsem ho sem i dával:

Lilek nakrájet nea tenké plátky, osolit a nechat hodinku v lednic aby pustil vodu, pak omýt a osušit. Připravit si na kousky nadrobenou mozzarelu a nastrouhaný parmazán, čerstvou petržel nasekanou. Plátky osmahnout na pánvi, posypat sýry a petrželkou a zavinout. Vynikající.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2007 08:15  7126
kokosNení to těžký, spaříš je na pár minut horkou vodou a pak to jde samo.
kokos kokos 16.4.2007 23:22  7124
Recept na lasagne by se mi hodil. A hlavně z lilkem.

Loupat rajčata - to musím vyzkoušet, taky nerad ty slupky. Hlavně v ohřívaném leču.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 16.4.2007 20:48  7123
tak ty lasaně jsou hodně dobrej tip, to by mne nenapadlo. Zkusim. Ostatně tu pánev a gril asi zkusim taky :)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 16.4.2007 20:31  7122
JelenaJá z něj dělám různá zapečená jídla (většinou v kombinaci mletým masem, někdy i rýží). Teď o víkendu jsem ho dávala jako jednu vrstvu do lasagní.
nenufer 16.4.2007 20:29  7121
Jelenaja ho mam najradsej na grile alebo aj na panvici len osoleny cesnakovou solou a opeceny

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt