Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mati 18.4.2007 13:33  7141
tilkata kačena je dobrá a ryby taky nemaj chybu :-))))))
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 18.4.2007 12:57  7140
Co se dá udělat ze zeleniny - jestli se to tu nehodí, mázněte, mně se to moc líbíFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 18.4.2007 12:09  7139
Taky dělám houbové kyselo ze smetany :-).
amber 18.4.2007 12:03  7138
MrMarJá jí dělám s houbama - jako kulajda ale bez kopru
Taky dobrůtka
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 18.4.2007 11:56  7137
MrMar [7136]:
mnam.o) - říkáme jí žebrácká.o) skoro jako česnečka akorát s mlékem.o)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 18.4.2007 11:55  7136
Btw. Je tady někdo, kdo má rád mléčnou polévku? :-))
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 18.4.2007 11:50  7135
Mondy [7132]:
jo mnam.o)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.4.2007 11:50  7134
Špenátjj, špenát jsem dlouho nesnášel, po zkušenostech ze školní jídelny a poté co jsem se ve školce pozvracel do špenátové polívky :-))) Ovšem pak jsem odchutnal listový špenát a ten miluju v jakýkoli podobě. S jehněčím, v těstovinách, v salátech...
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 18.4.2007 11:37  7132
tilkaJá miluju gnochi se špenátem :-).
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 18.4.2007 11:30  7131
kokosLasagne miluju se špenátem. Teda je to jediná forma špenátu, kterou mám ráda.
kokos kokos 17.4.2007 09:29  7130
vinyl [7126]: Loupaní by mi šlo, ale jaksi mne to nikdy nenapadlo při dělání leča.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2007 08:35  7129
kvitkone, sýra nesmí být tuna, to bys to nezavinula, jen tenký plátky lilku.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.4.2007 08:23  7128
vinylto se to tak lehce vine? Nebo sýra musí být tuna?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2007 08:20  7127
s lilkem mám oblíbený tenhle recept, už jsem ho sem i dával:

Lilek nakrájet nea tenké plátky, osolit a nechat hodinku v lednic aby pustil vodu, pak omýt a osušit. Připravit si na kousky nadrobenou mozzarelu a nastrouhaný parmazán, čerstvou petržel nasekanou. Plátky osmahnout na pánvi, posypat sýry a petrželkou a zavinout. Vynikající.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2007 08:15  7126
kokosNení to těžký, spaříš je na pár minut horkou vodou a pak to jde samo.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt