Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 4.5.2007 11:50  7338
treba mrkvovy chleba
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 4.5.2007 11:21  7337
Tigo došla:O(
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.5.2007 10:55  7336
muflonekA co mrkev? :)
nula nula všetko je tak, ako má byť 4.5.2007 10:42  7335
kvitkoProboha neprovokuj!!! :)) Já dávam teď ještě nasekanou čerstvou dobromysl.
keosan 4.5.2007 10:32  7334
Do tej sekanej niekto este dava /mne to celkom chutilo/ pokrajanu petrzlenovu vnat.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.5.2007 10:30  7333
No, radši se vrátíme k tomu pečení chleba:-))
keosan 4.5.2007 10:29  7332
Dalej by som uz moc s tou sekanou neexperimentoval, aby to nakoniec uz nebolo nieco uplne ine :-)

Mozno tak poskusat do nej rozne druhy korenin, byliniek.
keosan 4.5.2007 10:28  7331
Nieco special ?

Tak napr. hubova...
http://www.nahuby.sk/recept_detail.php?recept_id=80

Alebo z rybieho file..
http://recepty.dct.sk/index.php/recepty/MTgzMA
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.5.2007 10:23  7330
keosanjo, tak se sekaná dělá:-)
keosan 4.5.2007 10:21  7329
Pripajam sa k NULE. Babka tiez tusim robila s rozkami namocenymi v mlieku, potom tusim pomletymi zaroven s masom. Urobil sa jeden velky bochnik, ktory sa pri peceni tusim potieral rozslahanym vajickom.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.5.2007 10:21  7328
Majoránky dávám hodně, tu já miluju, stejně tak česnek. Strouhanku, když je to řídké. Ale pořád je to klasika. No nic, jdu koupit nějakej ten česnek a míchat:-)
keosan 4.5.2007 10:19  7327
Napr. na rozdiel od tohoto receptu:
http://recepty.vareni.cz/domaci-sekana/

tam je naviac majoranka + struhanka a viac cesnaku.
nula nula všetko je tak, ako má byť 4.5.2007 10:19  7326
koniec OTJa dávam do sekanej vždy rožky namočené v mlieku.
nula nula všetko je tak, ako má byť 4.5.2007 10:18  7325
keosanSlovenskom tiahli množstvá národov a nikto nemôže o sebe tvrdiť, že je 100% čistokrvný Slovák. Ale veď miešanie krvi zuš¾achťuje. :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.5.2007 10:14  7324
keosanvždyť to je normální sekaná, co je na ní navíc?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt